Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék sikeresen, ha szívesen járok bárhova (buli, bármi közösségi), de ott mindig csak a magam szórakozására csinálok bármit is?
szóval nem vagyok antiszoc, bár a mindennapos buli sem az én asztalom,és kifejezetten szeretek otthon lustálkodni is :D. Viszont ha elmegyek bárhova akkor (kicsit lehet hogy önző dolog) nem érdekelnek mások, csak jól akarom magam érezni...ha flörtölgetek is, azoknál is mindig erőltetettnek érzem, h na itt bármi van, fel kell szedni a csajt...
netes ismerkedés nem az én asztalom, heti kb 5 perc unaloműző Tinderezésben szokott kimerülni..:)
21F
Hmm,én itt nem olvasok olyan kritériumról,hogy az nem jelentkezhet akadémaiai tagnak, aki a gyk-n egyszer le merte írni hogy "vili",vagy "privit".. szóval kérdező, megnyugodhatsz,van esélyed :) (megjegyzem a kötekedő 64%os komának,hogy az nagyobb baj,ha valaki magyar és nem használ ékezeteket)..
Btw kérdező,ha úgy mész szórakozni hogy nem érdekelnek mások, nem föltrölgetsz,akkor mit csinálsz? Ilyenkor egyedül vagy,vagy társasággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!