Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek friendzónás pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek friendzónás pasi?

Figyelt kérdés
Sokat csalódtam a nőkben, de barátokat akarok. Próbálta, barátkozni nőkkel, de általában csak kapcsolatot akartak vagy eltűntek.... Nem akarok most barátnőt, se kapcsolatilag, sem szexuálisan.
2017. máj. 10. 10:44
1 2
 1/12 A legrosszabb ***** válasza:
87%
Legyél velük kedves, megértő, jóságos, önzetlen, hallgasd meg a sírdogálásaikat, panaszkodásaikat, állj mindig a rendelkezésükre, beszélgess velük pasiügyekről stb. Garantáltan bekerülsz a barátzónába.
2017. máj. 10. 10:49
 2/12 A kérdező kommentje:
1. Pont így próbáltam és egyik sem akart tőlem barátságot....ez baromság...
2017. máj. 10. 10:50
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Egyetértek az első kommentelővel, talán csak annyit tennek hozzá, hogy már a barátkozás elején említsd meg ezt nekik, hogy nem akarsz kapcsolatot meg stb.:)
2017. máj. 10. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Légy megbízható, lehessen rád mindig számítani, válaszolj azonnal, ha valami baj van, ajánld fel a segítséged, és menj el a lánnyal programokra, ha épp senki nem ér rá. Legyél egy kicsit esetlen, de semmiképp se határozott. Menj bele olyan beszélgetésbe is, ahol a lány más fiúkról beszél. Ne csinálj semmi izgalmasat, csak dolgozz és netezz, vagy néha egy-egy baráti találkozó. Garantált barátzóna.
2017. máj. 10. 10:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem az egészet, pont ilyen próbálok lenni, de vagy kapcsolatot akartak vagy eltűntek.....
2017. máj. 10. 10:59
 6/12 A kérdező kommentje:
4. Szerintem ez nem működik, ugyanis 30 feletti vagyok és szerintem ez a 30 feletti nőknél nem működik
2017. máj. 10. 11:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor az a baj, hogyha csak az ő érzéseiket patyolgatod. Néha azert te is panaszkodj lányokról vagy a problémáidról és ne tegyél esetleg több mint barátságra utaló jeleket (teszem azt bókolgatás meg hasonlók) csak kedveskedj, sajnos tényleg hajlamosak vagyunk félre érteni a jeleket ilyenkor. Furcsa ha már a elején tisztázod ezek akkor miért akarnak később többet.
2017. máj. 10. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Nőkkel hülyeség a barátságra törekedni, előbb-utóbb valamelyik fél úgyis többet fog majd érezni. Fura a kérdésed, mert a férfiak minden erőfeszítésükkel azon szoktak lenni, hogy ne kerüljenek a barátzónába. Ezek szerint van olyan, aki direkt oda kívánkozik. Nem vagy egy hétköznapi pasas, az biztos:)
2017. máj. 10. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nem barátzóna, ennek barátság a neve.
2017. máj. 10. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:
8. Egész más vagyok az átlag férfinál, máshogy gondolkodok, de ez engem nem zavar, szeretek egyéniség lenni és kitűnni a tömegből és igen barátokat akarok szerezni magamnak inkább most úgy érzem.
2017. máj. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!