Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, baj ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, baj ha a kiszemelt pasi klausztrofóbiás, meg hogy fél a víztől?

Figyelt kérdés
Kicsi koromban majdnem belefulladtam egy fürdőzőn a vízbe. Enyhén klausztrofóbiás is vagyok. Annyira nem durva, de ha valaki nagyon jól ismer, feltűnhet neki, hogy nem bírok sokáig zárt térben lenni....

2017. máj. 8. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
De fürdesz? Volt egy osztálytársam gimiben, aki azt mondta, víziszonyos és ezért nem fürdött és fertelmesen büdös volt. De tényleg tolerálhatatlan módon...
2017. máj. 8. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Magam is klausztrofobias vagyok, viszont a fürdőket imádom.
2017. máj. 8. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Szoktam fürödni. Mellkasomat, ha eléri a víz, akkor van baj. Meg félve lépek be a medencékbe...
2017. máj. 8. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szakember simán segít ezen. Nagyjából fél év alatt megoldható. Amúgy valahol biztos zavarna, mert én meg imádom a vizet meg mindent, amitől más fél.

20L

2017. máj. 8. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:

A klausztrofóbia nem zavarna, minimálisan én is az vagyok. Zokogtam ha gyerekként az az ötlet pattant ki a fejemből, hogy a szekrénybe, vagy az ágyneműtartóba bújok el és inkább előjöttem. Sosem értette senki mibajom van, hisz én bújtam oda. :D

A víziszony viszont nagyon zavarna, mert én imádom! Imádok strandolni, beúszni messzire a vízbe, Balaton átúszni, vagy egyszerűen csak lubickolni, lebegni a víz tetején és hallgatni a víz hangját, ahogy becsorog a fülembe. Feküdni egy matracon és elmerengni az élet nagy dolgain. Az életem a víz, hihetetlen vízbiztonság érzetem van és nem tudom elképzelni természetes, normális körülmények között, hogy ez valaha is megváltozna. Mivel én ilyen vagyok, kicsi koromban is ilyen voltam, ezért nehezen emészteném meg, hogy a párom utálja a vizet!

2017. máj. 8. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, mert ritkán járok vízpartra. Nem mintha a vízzel lenne bajom, de a tömeget nem szeretem, és ott nyáron általában tömeg van.
2017. máj. 8. 18:46
 7/8 anonim válasza:
Fickó vagyok, de elmondom neked, hogy senkit nem fog érdekelni ez abban az esetben, ha a személyiséged rendben van. Elmondok egy nagy titkot, vagy megfogadod, vagy nem: a nőknek nincsenek különösebben nagy elvárásaik, csupán egy: legyél magabiztos, érezze magát biztonságban melletted. Ha tehát klausztrofóbiád van, de látszik rajtad, hogy békében együtt tudsz élni a problémáddal, nem fogja zavarni a nődet. Ha szorongsz, feszengsz miatta, nem vagy ura a saját életednek, akkor meg ne is álmodj hosszú távon barátnőről.
2017. máj. 9. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
De hogy érezzem biztonságban magamat mellette mondjuk egy vízparton, ha kiborul a víztől? :)
2017. máj. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!