Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, baj ha a kiszemelt pasi klausztrofóbiás, meg hogy fél a víztől?
Szakember simán segít ezen. Nagyjából fél év alatt megoldható. Amúgy valahol biztos zavarna, mert én meg imádom a vizet meg mindent, amitől más fél.
20L
A klausztrofóbia nem zavarna, minimálisan én is az vagyok. Zokogtam ha gyerekként az az ötlet pattant ki a fejemből, hogy a szekrénybe, vagy az ágyneműtartóba bújok el és inkább előjöttem. Sosem értette senki mibajom van, hisz én bújtam oda. :D
A víziszony viszont nagyon zavarna, mert én imádom! Imádok strandolni, beúszni messzire a vízbe, Balaton átúszni, vagy egyszerűen csak lubickolni, lebegni a víz tetején és hallgatni a víz hangját, ahogy becsorog a fülembe. Feküdni egy matracon és elmerengni az élet nagy dolgain. Az életem a víz, hihetetlen vízbiztonság érzetem van és nem tudom elképzelni természetes, normális körülmények között, hogy ez valaha is megváltozna. Mivel én ilyen vagyok, kicsi koromban is ilyen voltam, ezért nehezen emészteném meg, hogy a párom utálja a vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!