Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy beleszeret egy lány egy olyan férfibe aki külsőre nem jön ne neki?
13
Ha többre tartanád, akkor nem váránád el, hogy egy csúnyább psi jobban harcoljon érted. Sajnos nálad mindne az egód körül forog. A magadfajtánál még a felszínes "nekem csak tökéletes pasi kell" típusú nőket is többre tartom.
Bőven van rá esély. Én már sokszor szerettem bele olyan ferfiba, aki első ránézésre nem jött be a külsejét illetően. Alacsonyabb volt tőlem nehány centivel, kissé nagy orra volt, elálló fül stb. De a személyisége teljesen elvarázsolt. Iszonyat kedves, udvarias volt, humoros, segítőkész stb stb.
Egy másik barátom szinten nem volt az esetem külsőre, de adtam neki 1 esélyt, amit nem is bántam meg. Bőven tudta kompenzálni a kevésbé előnyös külsejét a személyiségével, ami egyébként megszepitette a külsejét is.
És nem volt egyikőjük sem gazdag, mielőtt valamelyik nőgyűlölő ezzel hozakodna elő.
Tehát igenis van rá esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!