Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy beleszeret egy lány egy olyan férfibe aki külsőre nem jön ne neki?
0. Leírva: Nulla.
Bár utólag szeretik azt hangoztatni egyes nők, hogy "nem tetszett nekik" a barátjuk/férjük anno, de ez csak mese, egy kis "te sem vagy azért nekem elég jó" fricska.
Ez "volt" igencsak beszédes... Csak nem jött egy jobb(?)
Az elsö barátomat amikor megismertem, kimondottan nem tetszett, de idövel beleszerettem. (16 évesen, két évig tartott)
A következö szintén nem a külsejével ragadott meg, hanem a természetével - ez a kapcsolat 5 évig müködött.
A harmadik szintén nem tetszett kezdetben, viszont igen pozitív ember volt - 12 év házasság lett belöle.
A negyedik megintcsak nem volt kinézetre az esetem ez a házasság a mai napig tart.
Nekem mindig az emberei oldal volt a fontosabb, nem a kinézet, illetve ez csak annyiban, hogy ápolt, tiszta legyen.
Az eddigi 4 pasimból csak 1 tetszett külsőre, a többinek az egyéniségébe szerettem bele. Aki külsőre tetszett, azzal volt a legtöbb súrlódás, mivel tudta magáról, hogy szép, ezért olyan dolgokat is megengedett magának a kapcsolatban, amit egy csúnya pasi sem tenne meg sosem.
Sokkal jobb olyannal járni, aki nem túl szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!