Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye hogy beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy beleszeret egy lány egy olyan férfibe aki külsőre nem jön ne neki?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 19:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
A mi esetünkben ez történt
2017. máj. 9. 19:52
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
Van rá esély. Nekem volt már rettenetesen ronda pasim, akinek a lelkébe szerettem bele. :)
2017. máj. 9. 19:53
 3/25 anonim ***** válasza:
9%

0. Leírva: Nulla.

Bár utólag szeretik azt hangoztatni egyes nők, hogy "nem tetszett nekik" a barátjuk/férjük anno, de ez csak mese, egy kis "te sem vagy azért nekem elég jó" fricska.

4/25 anonim ***** válasza:
2%

Ez "volt" igencsak beszédes... Csak nem jött egy jobb(?)

5/25 anonim ***** válasza:

Az elsö barátomat amikor megismertem, kimondottan nem tetszett, de idövel beleszerettem. (16 évesen, két évig tartott)

A következö szintén nem a külsejével ragadott meg, hanem a természetével - ez a kapcsolat 5 évig müködött.

A harmadik szintén nem tetszett kezdetben, viszont igen pozitív ember volt - 12 év házasság lett belöle.

A negyedik megintcsak nem volt kinézetre az esetem ez a házasság a mai napig tart.

Nekem mindig az emberei oldal volt a fontosabb, nem a kinézet, illetve ez csak annyiban, hogy ápolt, tiszta legyen.

2017. máj. 9. 20:04
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
4: Bármennyire hihetetlen, ő provokálta ki a szakítást. Azóta már mondta, hogy nagyon megbánta, hogy nem becsült meg eléggé. Az a vicc, hogy én annyira szerettem, hogy ez a fejébe szállt, és azt hitte utána, ő az élet császára, a legjobb bika a faluba. Nekem utána 1 évig nem volt párkapcsolatom, addig "gyászoltam", ő pedig belevetette magát a csajozásba - nem túl nagy sikerrel. Aztán később visszasunnyogott volna, de akkor én már túltettem magam rajta. Nem gyűlöljük egymást amúgy, évente 1x felhív, hogy mi van velem, de már nem érzek iránta semmit. Az akkori énjét nagyon szerettem, de nagyon megváltozott, és nem az előnyére. Már egyáltalán nem tudnám szeretni.
2017. máj. 9. 20:04
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
nullszaldós a történet
2017. máj. 9. 20:05
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem sok.

N

2017. máj. 9. 20:07
 9/25 anonim ***** válasza:
23%
Szinte semmi.
2017. máj. 9. 20:10
 10/25 anonim ***** válasza:

Az eddigi 4 pasimból csak 1 tetszett külsőre, a többinek az egyéniségébe szerettem bele. Aki külsőre tetszett, azzal volt a legtöbb súrlódás, mivel tudta magáról, hogy szép, ezért olyan dolgokat is megengedett magának a kapcsolatban, amit egy csúnya pasi sem tenne meg sosem.

Sokkal jobb olyannal járni, aki nem túl szép. :)

2017. máj. 9. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!