Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye hogy beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy beleszeret egy lány egy olyan férfibe aki külsőre nem jön ne neki?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%

Ez így kicsit úgy hangzott, mintha azért lenne jó rondával járni, mert azzal "kevesebb a baj" avagy "engedelmesebb".

Kicsit olyan filozófia ez, mint a Big Bang Theory-ban Penny Lennarddal szemben.

2017. máj. 9. 20:14
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
11: Nem azért. A szépfiúk egoistábbak, és nem adják annyira bele szívüket-lelküket egy kapcsolatba, mint egy csúnyább fiú, akinek jobban meg kell harcolnia egy szerelemért.
2017. máj. 9. 20:21
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

10

Te egy undorító, nagyképű selejt vagy.

2017. máj. 9. 20:23
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez még így is elég zordan hangzik, a részedről kicsit olybá tűnik, mintha ez számodra lenne kényelmes, mivel neki kell "küzdenie" mindig, mivel te "jobb" vagy nála és ezért egy kimondatlan alá-fölérendeltségi viszony alakul ki a javadra.

2017. máj. 9. 20:26
 15/25 anonim ***** válasza:
13: Miért is? :) Mert többre tartom egy férfi belső tulajdonságait, mint a külsőt?
2017. máj. 9. 20:29
 16/25 anonim ***** válasza:

#12-es, azért ne álltalánosítsunk. Párom tipikus szépfiú külsőre, izmos alkattal, de ő az eddigi legodaadóbb párom.

A kérdésre válaszolva: persze, előfordulhat. Ha a srácnak lehengerlő a kisugárzása, jó természetű, és vonzódnak egymáshoz, akkor nem fog az számítani, hogy nem épp a lány ideálja.

2017. máj. 9. 20:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Én volnék a pasi egyépként és a lányba 4 hónapja fülig szerelmes vagyok de jelenleg mással van de sokat veszekednek, én próbálok harcolni érte, szerelmes levelet írtam neki, el mondtam mennyire fontos nekem, apró ajándékokat adok neki, rövid szerelmes verseket írok neki. Nemtudom mit kellene még kitalálnom...
2017. máj. 9. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

A háza elé menni és elevenen felgyújtani magadat a kedvéért.

De most tényleg, semmit nem akar tőled a csaj. Max. lelki szemetesnek leszel jó akinek mindig el tudja sírni a bánatát a "gyökér pasijáról" miután jól leápolta előtte.

2017. máj. 9. 20:35
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Ti minden mondatba beleköttök? :/

Ennyi frusztrált lelki roncsot még sose láttam egy kupacba, mint ami itt van... Talán értelmesebb dolog lenne leírni a saját válaszaitokat, ahelyett hogy mások gondolatait fikázzátok, nem?

2017. máj. 9. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Nálam előfordult már ilyen. A srác alacsony, köpcös, kopaszodó, arcra is ronda, viszont nagyon jópofa és aranyos volt szóval teljesen belezúgtam. (Nem volt gazdag, mielőtt valaki ezzel jönne.)
2017. máj. 9. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!