Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők, ti hazudnátok akár szóval, akár viselkedéssel a kiszemelt pasinak csak azért, hogy végre elvegyen titeket és családot alapíthassatok?
Azt látom, hogy elég sokan csinálják ezt 30 felett, akik kezdenek kétségbeesni, mert öregedik a testük meg amúgy se így tervezték az életüket, hogy ennyi idősen még nemhogy család nincs, de egy normális pasi sem mellettük.
Egy példa: az ismerősöm mérnök, nagyon jól keres, jó arc, van humora. Emellett mondjuk gusztustalanul kövér, de fogjuk most rá, hogy a személyiség nála a nyerő. 9 évig volt együtt egy csajjal, aki rendesen levámpírkodta érzelmileg, mire végre aztán szakított vele. Tudni kell róla, hogy ő is 30 felett van, na meg az új barátnője is, és mit tesz Isten, fél év nem telt el, de már dúlt a nagy szerelem, és teherbe van ejtve a csaj...ugye csöppet sem gyanús a dolog, hogy netán a kölcsönös besz_rás az idő múlásától az, ami ilyen szépen összekovácsolta őket? :))) A csajtól ráadásul rendesen félni lehet, annyira látszik a személyiségén, hogy nem az, akinek mutatja magát, csak meg akarta fogni magának a szerencsétlen haveromat.
Nem. Én egyrészt nem vagyok ilyen (mármint nem vagyok hazug típus), nem tudom megjátszani magam, nem tudok színészkedni.
Másrészt az értékrendembe nem fér bele az ilyesmi. Ilyen áron soha nem akarnék férjhez menni.
Harmadrészt nem volt rá szükségem, hogy ilyen okokból hazudjak egy pasinak hogy "végre elvegyenek 30 felett". 25 évesen mentem férjhez, gyereket meg nem vállalunk, aminek vannak okai. Ezáltal ha akartam volna, akkor sem tudtam volna senkit "megfogni" egy gyerekkel például. Bár nem is akartam volna.
Én annak a híve vagyok, hogy én fogjam meg a férfit,velem akarjon lenni, ne azért legyünk együtt, mert összehoztunk egy gyereket. Értelme nincs egyébként sem, mert gyerekkel is ugyanúgy elhagyhat az adott pasi. Feleslegesek az ilyen játszmázások. A legtöbb gyerekes ismerősöm már nincs együtt a gyereke apjával, de a gyerekük még az iskolát sem kezdte el. Szóval ennyit a megfogásról.
Amúgy abban igazad van, hogy ha fél év és már terhes a csaj, (ha szerelem, ha nem), ilyet csak az csinál aki nagyon kétségbe van esve. Ami már önmagában is szánalmas. Plusz hatalmas felelőtlenség ennyire fiatal kapcsolatba gyereket vállalni. 31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!