Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a legtöbb 35 körüli pasasnak (akinek nincs felsége, család) 20-25 éves nője? Nem mind gazdag.
25 évesen jöttem össze a 32 éves volt férjemmel. Semmije nem volt, együtt építettünk fel egy közös életet. Nagy szerelem volt. A mostani párom 12 évvel idősebb nálam, én negyven vagyok. Az anyagi helyzetünk hasonló. Sok nő egyszerűen idősebb férfire vágyik, nem kell ebbe minden mocskot belelátni. Lehet enyhe apa komplexus, nem tudom, nem is érdekel.
Nekem már tini koromban is a harmincas korosztály tetszett, bár akkor még nem jöttem volna össze egy idősebbel.
A legtöbb házas, gyerekes 35 körüli fazonnak is 20-25 éves nője van.
Az ok ugyanez: a pasi már elért valamit egzisztenciálisan, a 35 éves nő meg nem tudja felvenni a versenyt a 20 évessel. Ennyike!
Mi is ezért váltunk el. Az 50-es korosztály engem sem vonz. Úgyhogy összejöttem egy 28 éves férfival, akinek meg a huszonéveseknél nincs szerencséje, és akinek imponált, hogy nem az az első két kérdésem, hogy van-e lakása és kocsija, és mennyit keres.
Ez is egyre gyakoribb tendencia, hogy harmincas nők és fiatalabb férfiak jönnek össze. Itt is sokszor látom, hogy huszonéves srácok akarnak felszedni idősebb nőt.
Nézd meg a mai 25 körüli pasikat. (A pasi szót jobb szó híján..) Kislányok, tisztelet a kivételnek. Személy szerint én is hamarabb szavazok egy jó 35-ösre, mint egy semmilyen 25-ösre, pénztől függetlenül.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!