Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a legtöbb 35 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a legtöbb 35 körüli pasasnak (akinek nincs felsége, család) 20-25 éves nője? Nem mind gazdag.

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

25 évesen jöttem össze a 32 éves volt férjemmel. Semmije nem volt, együtt építettünk fel egy közös életet. Nagy szerelem volt. A mostani párom 12 évvel idősebb nálam, én negyven vagyok. Az anyagi helyzetünk hasonló. Sok nő egyszerűen idősebb férfire vágyik, nem kell ebbe minden mocskot belelátni. Lehet enyhe apa komplexus, nem tudom, nem is érdekel.

Nekem már tini koromban is a harmincas korosztály tetszett, bár akkor még nem jöttem volna össze egy idősebbel.

2017. máj. 9. 06:10
 22/26 anonim ***** válasza:

A legtöbb házas, gyerekes 35 körüli fazonnak is 20-25 éves nője van.

Az ok ugyanez: a pasi már elért valamit egzisztenciálisan, a 35 éves nő meg nem tudja felvenni a versenyt a 20 évessel. Ennyike!

Mi is ezért váltunk el. Az 50-es korosztály engem sem vonz. Úgyhogy összejöttem egy 28 éves férfival, akinek meg a huszonéveseknél nincs szerencséje, és akinek imponált, hogy nem az az első két kérdésem, hogy van-e lakása és kocsija, és mennyit keres.

Ez is egyre gyakoribb tendencia, hogy harmincas nők és fiatalabb férfiak jönnek össze. Itt is sokszor látom, hogy huszonéves srácok akarnak felszedni idősebb nőt.

2017. máj. 9. 07:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Miért kell kérdező mindenkit lepontozni? Sajnálom ,ha ez neked nem tetszik....
2017. máj. 9. 10:20
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit sem. Másnál keresd a hibát, aki pirosat adott.
2017. máj. 9. 10:26
 25/26 mikeXxX ***** válasza:
Ennél hülyébb kérdést már ne is haragudj ! Most komolyan mi a cél ezzel hogy nyugtasd a lelked ? Nem kötözködni akarok pusztán ez meg engem érdekel ! De hogy válaszoljak is mivel 37 vagyok így mondhatom magam 35 körülinek azért van mert bejönnek egymásnak ennyi nem ezt sem anyagiakkal meg semmi mással összegondolni én mondjuk kb 10 évet letagadhatok jelenleg egy egyszerű autóval járok pontosabban semmi hivalkodó sincs benne és elmondom neked rengeteg 20 körüli nő flörtöl velem az más kérdés hogy amikor elmondom mennyi vagyok már páran visszavesznek de így is van rengeteg akit ez nem zavar csak pusztán szimpi vagyok nekik az már más kérdés hogy inkább hazai pályán keresnék valakit de általában ott meg már sok ember foglalt vagy defektes azért nincs párja illetve más dolgok miatt is nem szeretnék fiatalabb nőt bár néha már ezen is elgondolkozok mert az sem lehetetlen ott hamarabb találnék valakit és talán ez is a válaszom lényege ott könnyeben találsz partnert ! 37f
2017. máj. 9. 10:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Nézd meg a mai 25 körüli pasikat. (A pasi szót jobb szó híján..) Kislányok, tisztelet a kivételnek. Személy szerint én is hamarabb szavazok egy jó 35-ösre, mint egy semmilyen 25-ösre, pénztől függetlenül.

24N

2017. máj. 9. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!