Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a legtöbb 35 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a legtöbb 35 körüli pasasnak (akinek nincs felsége, család) 20-25 éves nője? Nem mind gazdag.

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Én annó 24 voltam a párom 50,és mégsem volt gazdag. Egy egyszerű sofőr volt. Na erre varjál gombot....
2017. máj. 8. 22:39
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Ezt h milliomos meg miből következtetted ki?

Nem,nem vagyunk gazdagok,de átlag felett keresünk,mind ketten Ausztriába dolgozunk.

Nekem a 30hoz közeli pasik jöttek be mindig,a haverjaim is idössebbek nálam.

Talaltam volna mást is. Soha nem gondoltam volna h egy 50évn éves férfival leszek eggyütt,így alakult és minden működik.

Van egy lanyom, 2,5éves. Az ő lánya 5 a fia meg 23,gyerek nem lesz mar.

2017. máj. 8. 22:40
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Az anyja kiskésit, mennyi ilyen van már itt is akik 25 körüli csajok és 50 éves pasijuk/férjük van.

Akkor nekem 25 évesen hány éves csajokra kéne nyomulnom, az újszülöttekre basszki? Menjek egy szülész-nőgyógyász klinikára ismerkedni a szülőszobába?

2017. máj. 8. 22:42
 14/26 A kérdező kommentje:
33 évesen egy jó 40 körüli férfire volna szükséged optimálisan. Vagyis azt mondják az az 5-7 év a korrekt különbség a pasi javára. Na de 12+?
2017. máj. 8. 22:44
 15/26 anonim ***** válasza:
36%
De teged ez miért zavar?
2017. máj. 8. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, te nagyon el vagy varázsolva. A párválasztás nem egy bolt, hogy kérek 50 dekát, mert a 60 deka már nagyon sok:)
2017. máj. 8. 22:49
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

Neked nem teljesen mindegy, hogy ki kivel jön össze...?

Én 24 vagyok, barátom 40. Na és? Szeretem őt úgy, ahogy van és ő is engem. Nem, nem gazdag, teljesen átlagos munkája és keresete van. Nem minden a pénz! Mindig is az idősebb pasik vonzottak, sokszor fáztam rá a velem egykorú, fiatalabb pasikkal is. Meguntam. Az idősebb pasik között azért nagyobb az esély, hogy benőtt már a fejük lágya, nem buliból, ivásbol és szexbol áll az életük, mint sok huszonvesnek (tisztelet a kivételnek!!). Nincs olyan a szerelemben, hogy kor alapján válogatok és úgy indulok neki, hogy 5 év még belefér, ha már 6 van, akkor nem is allok vele szóba.

Olyan sincs, hogy 5-7 év az ideális, afölött kizárt. Mindenkinek más az optimális. Nekem ez a 16 év teljesen jó. Több barátnőm is van, akiknek szinten tizen evvel idősebb barátjuk van évek óta és tök jól megvannak.

Nem tudom miért azzal foglalatoskodsz egyebkent, hogy ki hány éves férfival/nővel jön össze...

2017. máj. 8. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Mert ez még nem akkora korkülönbség, hogy feltűnő legyen vagy taszító annak, akinek nincsenek komplexusai, viszont a "pasas" már nagyobb valószínűséggel nőtt ki a "buli hajnalig, pia képszakadásig, szex mindig mással" szentháromságból, amit mi (legalábbis én személy szerint) nagyon ununk a korunkbeliekben.

Illetve, egy 35 körüli nagyjából elérte az életben azt, amit akart. Ha addig nem lett valaki (nem pénzre gondolok, tudásra), akkor nagy csodának kell történnie, hogy összekapja magát. Viszont általában addigra van diplomájuk, munkájuk, összeszedett, stabil jövőképük. A huszonévesek (nagy-nagy tisztelet a kivételnek) pedig el vannak tévedve, nem tudják a kötelességeiket sem, a korlátaikat sem, azt hiszik, hogy ez örökké tart. 30 felé az ember elgondolkodik azért azon, hogy hogyan tovább.

Mondom ezt úgy, hogy még 3 évnél idősebb párom nem volt. Bár ez lehetséges, hogy azt is megmagyarázza, miért ment tönkre olyan baromságok miatt, amit két érett személyiség megold és nem kivág a kukába.

20L

2017. máj. 8. 23:35
 19/26 anonim ***** válasza:
30%

Mert a 35 körüli család nélküli nők kibírhatatlanok.

Valamint egy 25 éves nő külsejével nehezen tudja felvenni a versenyt egy 35 éves. Ha mégis, az tuti nem marad egyedül...

2017. máj. 8. 23:50
 20/26 anonim ***** válasza:
13. Nem túl jó ötlet, mert lecsuknak.
2017. máj. 9. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!