Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatod van most?

Figyelt kérdés
Ha igen, ki miatt és miért nem jön össze?
2017. máj. 8. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Van... exem végett. Lassan már három éve. Mindig is érzelmi defektes voltam, úgy hogy nehezen dolgoztam fel a dolgokat.

De őt csak azért is, mert első szerelem volt.

Nagyon sokat változott szellemileg és viselkedésileg, nem keresném meg soha többet.

Viszont azóta sem megy, hogy mással ismerkedjek.

Már előtte is, de inkább utána kerültem bele egy depresszióba, és saját döntésemből adódóan nem kerestem mást soha többet. Nem akarok mást lehúzni.

2017. máj. 8. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazából már halványodik az érzés, nem is emlékszem már rá, csak szar döntés volt anno pont a születésnapomon összejönnöm vele. Holnap lesz.

Ilyen évfordulós szarokkor, megfordul a fejemben, hogy de szar hogy mással boldogabb.

Hogy leszek e boldog újra, valaha is.. kételkedem magamban.

#1. voltam.

2017. máj. 8. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Most pont nincs.
2017. máj. 8. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére most nincs,és remélem nem is lesz.
2017. máj. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!