Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalsz, hogyan viselkedsz, ha szerelmi banatod, csalodasod van?
Gondolom mindenki atelt mar sajna legalabb egy szerelmi banatot, ti hogyan " elitek meg"? - Csoki, boges, sport?
En -jelenleg benne vagyok- , mazochista elvet vallok sajnos, kozos szerelmes dalokat hallgatok, aztan kesobb valami felelmetesen rossz technot vagy porgos zenet nyomok be es kifulladasig tancolok ra, kocabagos letemre doboznyi mennyiseget szivok el , ejjelente pedig alvas helyett orakig aztatom magam a kadban, bamulva a plafont... Hat, nem lehetek szep latvany :) Ti mit csinaltok ilyen periodusokban?
Épp benne vagyok:(
Szombaton derült ki a dolog, akkor kész voltam, végig sírtam egész nap, 1-2 barátnőmmel msnen beszéltem, de alig tudtam rájuk figyelni. Eddig alig cigiztem, most állandóan.:S Este alig bírtam elaludni, fájt a fejem, bevettem 1-2 algopirint, aztán lefeküdtem aludni, vasárnap hamar felébredtem, de ahogy felkeltem sírtam, kimentem a konyhába, mikor azt hittem már jobban vagyok, de elsírtam magam kaja előtt, visszajöttem a szobámba, aludtam kicsit, sírtam. Nem ettem aznap semmit. Tegnap már menni kellett dogozni, azt hittem rosszabb lesz, de kibírtam valahogy, bár szombat óta alig ettem, és most se birok.:S csak a cigi. De legalább már nem sírok annyit.
Valahogy így. 25/N
szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben most, de amikor még régebben voltam, akkor az nagyon rossz volt. egésznap bőgtem, rossz érzés volt bármit csinálni, nem kívántam a kaját, feküdtem, ültem, bámultam magam elé, de senkinek sem panaszkodtam, csak el voltam magamban a bánatommal. jobb volt úgy, mint világgá kürtölni. nem hiszek a kibeszélésben.
18L
Legjobb barátnőm összejött a barátommal, ráadásul a csajjal 1 osztályba jártam, tehát nap mint nap szembesülnöm kellett az ő boldogságával.
Hogyan éltem túl?
Rengeteg bőgés, reggel, délután, este,éjszaka. Emlékszem egyszer egy Plázában mekiztünk rokonokkal, és képes voltam 1 Groovehouse számon elbőgni magam. Örültem, ha egy nap 1 győrié. Jó reggelt!-et megettem, így -8kg-tól szabadultam meg.Cigizgettem,és ha nem voltak itthon anyuék akkor kortyolgattam is a bárszekrényből. MIndenki azt mondta majd az idő megoldja, én meg legszívesebben elküldtem volna mindenkit a p*csába. Aztán csak igazuk lett. Rá 3hónapra összejöttem a mostani barátommal(több mint 3éve együtt vagyunk) és az a 8kg is vissza szaladt rám, nagy boldogságomban
Most épp ebben a helyzetben vagyok.
Eltűnök itthonról, elutazok abba a városba, ahol a legtöbb barátom van, hogy lekössenek és bulizzunk, dumáljunk. Eddig csak a gép előtt ültem, olvastam a gyk-t, közösségi oldalak, és bambultam magam elé. Ideje lenne összeszedni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!