Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedsz annak a közelében, akibe szerelmes vagy, honnan lehet tudni, ha épp szerelmes vki?
Semmi extra továbbra is lesz@rom a csajt, mert tudom, hogy neki is csak a magas, jóképű, nagypofájú rosszfiúk kellenek, ja meg persze, akiknek sok pénzük, drága cuccaik vannak.
Nem általánosítok a csajok 99%-a ilyen, az a maradék meg olyan ronda, hogy akárkivel lefeküdne vagy örülne ha lenne valakije, igaz nekik legalább van belül valami, nem úgy, mint a plázapics@knak...
Amúgy nagyon elegem van a nőkből!!!
Tudom az igazság fáj, de ez tényleg igaz a csajok többsége ilyen.
Nem tudom mikor kapják már vissza azt a sok gonoszságot, amit művelnek a fiúkkal pusztán, mert nem jön be nekik külsőre, a kedvesség, jó szándék mit sem ér...
KÜLSŐ forever!!!
Utolsó nyugodj már le..
Akiről például én beszéltem az első válaszban egyáltalán nem egy Adonisz, mégis őt szeretem.
Ha nem tudsz úszni, nem a víz hülye. (:
Ne sírjá'.
hát ... én olyankor elpirulok és dadogok meg mindenféle kis hülyeségen amit a srác mond,vihogok :'D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!