Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési szakaszban mennyire megszokott egy 30+ nőtől, hogy az előző partnerei farkáról beszél nekem?
Mostanában hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, "mélyebb" témákról is beszélgetünk, és ő egyre többször felhozza nekem milyen volt a szex az ex-eivel. Konkrétan nem mondja ki, de utalgat arra hogy ennek vastag annak hosszú stb. Engem ez kvára kezd irritálni, be is szóltam neki hogy jegeljük a témát, mert nem érdekel hogy mik jártak benne. Persze nem ilyen stílusban, de szívem szerint ezt mondtam volna. A kérdésem az lenne hogy miért csinálja ezt, illetve hogy a nők kényszert éreznek hogy a korábbi farkas élményeiket megosszák az ismerkedés alatt?
Konkrétan nem az első eset, hogy szóba kerül a volt barátokkal való szexuális "élmények" megosztása velem.
"A vicc, hogy egy intelligens nőről van szó"
Haha, tévedsz, ez a nő minden csak nem intelligens!
10-es!
Remélem, h anyukád büszke rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!