Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési szakaszban mennyire megszokott egy 30+ nőtől, hogy az előző partnerei farkáról beszél nekem?
Mostanában hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, "mélyebb" témákról is beszélgetünk, és ő egyre többször felhozza nekem milyen volt a szex az ex-eivel. Konkrétan nem mondja ki, de utalgat arra hogy ennek vastag annak hosszú stb. Engem ez kvára kezd irritálni, be is szóltam neki hogy jegeljük a témát, mert nem érdekel hogy mik jártak benne. Persze nem ilyen stílusban, de szívem szerint ezt mondtam volna. A kérdésem az lenne hogy miért csinálja ezt, illetve hogy a nők kényszert éreznek hogy a korábbi farkas élményeiket megosszák az ismerkedés alatt?
Konkrétan nem az első eset, hogy szóba kerül a volt barátokkal való szexuális "élmények" megosztása velem.
Ja. Még két dolgot jegyezz meg.
1. A női hüvely elég alkalmazkodóképes szerv.
2. A férfi pénisz egy csecsemő méreteivel soha nem versenyezhet.
És megnyugszol :D. Esetleg mondhatod, hogy ezekkel te tisztában vagy.
30/f
Nagyon alja nőd lehet ....
Ezt egyszerűen nem illik!
-mondjuk én nem is rakhatok "belőlük" kerítést.....-soha nem is volt célom.
"Ha valakinek más a véleménye erről, azt illik tiszteletben tartanod"
Én tiszteletben tartom, nem én vagyok az, aki emiatt repedtsarkúnak meg mindennek elhordja ezt a nőt, úgy, hogy nem is ismeri.
Itt ti ítélkeztek.
Egy frászt tartod tiszteletben, hiszen megbíráltad!:D
ÉRTSD MEG, ez az ő véleménye az ilyen típusú nőkről, neked meg más és ettől kerek a világ.
Elvégre az ilyen nőknek is akad partner és az ilyen férfiaknak mint te, is kell hozzávaló nő, nincs ezzel semmi baj.
Aki nem ilyen habitusú mint te, az megbotránkozik és tovább keres és biztos, hogy fog olyan nőt találni, akinek nem ez a témája.
Ennyi az egész, kár ezt agyba-főbe ragozni!
"Konkrétan nem mondja ki, de utalgat arra hogy ennek vastag annak hosszú stb."
Nyugtasd meg, hogy nem létezik kis pénisz.
Csak ordas nagy muff. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!