Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valóságalapja a gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valóságalapja a gondolatmenetemnek?

Figyelt kérdés

1. a csaj régebben alig volt aktív facebookon

2. pár hónapja belikeolja az Erasmust, meg vele kapcsoaltos dolgokat

3. szinte állandóan fent van azóta messengeren

4. ezzel ellentétben néha fél napot is kell várnom míg nekem válaszol

5. amikor megkérdem hogy megy-e valahova külföldre tanulni, azt mondja nem

Tehát: lehet hogy barátja van, neki írogat állandóan és azért nem megy mert vagy nem engedi, vagy fontosabb neki mint a külföldi lehetőségek?

2017. máj. 4. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te tudnád engem hányszor próbáltak így "elővenni" hogy mi az, hogy online vagyok aztán közben nem írok vissza... pedig legtöbbször

A) bent volt a net de én meg órán ültem

B) épp tömegközlekedtem, kérték a bérletet/ egész egyszerűen tömeg volt, nem akartam hogy kilökjék a kezemből

C) bevásároltam és fizettem

D) valóban chateltem valakivel de aztán egy ismerőssel összefutottam az utcán és inkább nem voltam paraszt hogy beszéd közben nyomkodjam

...

Lehetne folytatni a sort:D lányok vagyunk, nem bonyolult algoritmusokkal leírható vad robotok.. ha érdekelsz, amint lehet visszaírunk, flörtölünk, kétértelműen írunk. Ha nem érdekelsz, illemből lehet néha visszaírunk de nem fogjuk törni magunkat.

Bocsi ha ez így túl bunkó volt:)

21L

2017. máj. 5. 08:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl a számítógépen egész hétvégén megy, a facen be van jelentkezve, közben meg főzök, mosok, takarítok, kertben vagyok, mosogatok stb. Telefon szintén.
2017. máj. 5. 09:08
 13/14 anonim ***** válasza:

A kutyát se érdekli hogy mennyire aktív facebookon.

Nem kíváncsi rád és ezt sejthetnéd. De azok akik még sose voltak nővel, jellemző, hogy nem képesek észrevenni magukat és leszállni egy lányról.

2017. máj. 5. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy XDD
2017. máj. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!