Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ez tényleg megtörténhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ez tényleg megtörténhet veletek? Ennek van valóságalapja? (rövid cikk)

Figyelt kérdés

[link]

Elolvastam,s attól félek,hogy igaz lehet. Félek, hogy ilyenbe csöppent a párom. Én mindent megadok neki, amit tudok, szeretem tiszta szívből.

2016. máj. 5. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem nem, de én jóval racionálisabb vagyok, mint az emberek úgy általában. Örülök is neki, kevesebb a dráma.
2016. máj. 5. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én próbáltam ezt pasival. Kedves volt tisztelettudó egy rossz szava nem volt és ő szerelmes is lett hamar stb. De kicsit sem mozgatott meg pedig elméletileg mindenki erre vágyik. Egy darabig reméltem hogy mégis elindul valami aztán az lett a vége mint a cikkben. Annyi különbséggel hogy mi még egy darabig jóban maradtunk. Szóval ez nem csak a pasiknál létező jelenség.

A párodat kérdezd meg erről őszintén különben még a végén túlpörögsz a témán lehet fölöslegesen.

20/l

2016. máj. 5. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

A nőknek a szenvedés kell. Ezért rengeteg mínusz lesz,de felvállalom.

Rengeteg hölgyet ápoltam ki a lelki bajából, porig tiport önértékeléséből felépítettem, és igen nagyképűen hangzik,de képes vagyok rá.

Szóval, halad minden szépen. Egy igen a cél és egy remek kapcsolat. DE jön a DonJózsi, BMW-vel, AUDIval, anya-apa kedvence, teli tárcával és hopp a bugyingó már le is esett. (Nem, nem általánosítok, ez csak 80%)

A jó gyerek meg pofára és elkúszik,hogy újabb 2-5 hónapot cseszett el egy csajra.

Igen, jöhet a mínusz. Nekem is van kocsim, pénzem, tudom milyen azzal nőt fogni. De nem erre vágyom... (Bocsánat)

Szóval, a hölgyek a szenvedést keresik és a rosszat, mert "majd mellettem megváltozik és cuki fiú lesz" (A f..zt, megcsinál és otthagy. Vagy lealáz, összetör és jön a kövi, mint a futószalagon.)

Szóval, amíg a normális pasiknak nem jut olyan lány,aki az igazit keresi, addig szenvedjetek.

Éééééés, most jöhetnek a mínuszok.

(Akit érdekes, szívesen folytatom, miért ez a véleményem. Privátban...)

2016. máj. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!