Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek ismerkedésnél mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ismerkedésnél mi az a tulajdonság/szokás, ami azonnal kizárja a kapcsolatot, még ha amúgy szimpatikus is az illető?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami azonnal nullázza a további ismerkedést, nem összekeverendő a negatív tulajdonsággal, ami nem tetszik a másikban, de tolerálható (én pl. nem szeretem ha egy lány cigizik, de alapjáraton nem azon fog múlni ha amúgy nagyon kedvelem és minden más passzol). Bármilyen külső, belső tulajdonság, szokás, rigolya, nézet stb. érdekel ami kizárja hogy legyen köztetek valami.

2017. máj. 4. 22:49
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

És többet már nem írok előző voltam, 44-es. :)

A többiek is írtak szépen okokat, nagy többséget még nem olvastam el, de amit elolvastam egyetértek velük.

2017. aug. 7. 14:44
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Dohanyzás, drogozás, homofóbia, rasszizmus

21/L

2017. aug. 7. 15:27
 53/57 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy észrevettem, szerintem kijutott bőven nektek a hasonló emberekből. Én emiatt nem próbálkozom. Sok szar ember után, én lehet jobb lennék, sőt biztos, de inkább nem. Biztos unalmas lehet a csajoknak a sok udvarlás, így lehet a kedvesebb srácok is inkább elutasítást kapnának. Gyakran elgondolkozom azon, hogy előttem biztos 200-an bepróbálkoztak nála, én meg nem szeretnék a 201. lenni, mert hiába lennék én esetleg megfelelő, ha a sok próbálkozástól csömört kapó csaj úgyis elutasítana.
2017. aug. 7. 15:27
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod?

És ha szimplán egy csúnya csalódás után nem volt senki, és nem próbálkozott be senki?

Akkor úgy már nem is a többszázadik lennél.

Ha rendes gyerek vagy és barátkozol vele először, lehet később megbízna benned.

2017. aug. 7. 22:24
 55/57 anonim ***** válasza:

-nem keres komoly kapcsolatot

-drogos

-hazudik

-megbízhatatlan (szavahihetetlen vagy szexuálisan pl. védekezésben)

-nem érzem biztonságban magam vele pl. zűrös baráti kör

Ezek megvalósultak nekem mind egy személyben.

2019. máj. 16. 06:53
 56/57 anonim ***** válasza:

-nagyon sok kapcsolata/partnere volt előttem

-homofób

-ki akar használni anyagilag

2019. máj. 16. 06:58
 57/57 anonim ***** válasza:

#38 szia!

A pszichológia és a szociológia szak miért nem szimpi neked?

2020. nov. 9. 06:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!