Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ismerkedésnél mi az a tulajdonság/szokás, ami azonnal kizárja a kapcsolatot, még ha amúgy szimpatikus is az illető?
Van egy pár, kezdetnek a dohányzás.
Rémes helyesírás, ezalatt nem az ékezetek és nagybetűk hiányára gondolok.
Szélsőséges nézetek: zsidózás, homofóbia, nőgyűlölet stb.
Túlzott vallásosság és annak hangoztatása.
Akaszkodó, személyeskedő viselkedés: ha 20 perce ismertelek meg akkor nem vagyok sem a drágád sem a kicsid.
Állatok utálata, esetemben leginkább a macskákkal kapcsolatos gyűlölet a tabu. Hülye aki azt hiszi, hogy kidobom a 7 éve hű társam olyan miatt akit 20 perce ismertem meg.
Külső és testi tulajdonságok:
Túlsúly.
Ápolatlanság.
Halmozott testi és esztétikai hibák.
Ezen kívül meg vagy tetszik vagy nem arra nincs berögzült szabály.
Jó kérdés. Nincs sok ilyen, csak:
- ha nem tetszik
- butaság, műveletlenség
- drogok
- hűtlenség a múltban
- durva rögeszmék
Nekem eddig az volt a legkiábrándítóbb egy amúgy szimpatikus pasiban, hogy minden sz*rból politikai kérdést csinált és szabályosan fröcsögött ("ezért tart itt az ország", "Soros katonái" blabla :D)
Az is kizáró ok, ha az illető nagyon vallásos (nem tudnám komolyan venni).
Külsőt nézve csak az igénytelenség lehet kizáró, illetve ha sokkal alacsonyabb nálam.
Empátia hiánya, érzelmi fogyatékosság.
Bigott vallásosság/ateizmus.
Szélsőséges politikai- és világnézet.
Nárciztikus személyiségzavarra utaló jelek.
Drog- és/vagy alkoholfüggőség.
- függősége van
- dohányzás (nem amiatt, mert ilyen harcos "fujj, egészségtelen"-ező vagyok meg környezetvédő, hanem mert rosszul vagyok a bagószagtól, ha vki cigis szájjal közel hajol hozzám, és kb. előbb hánynék, mint megcsókolnám)
- igénytelenség (rossz méretű / piszkos / gyűrött ruhák, koszos köröm, fésületlen és zsíros haj, kirohadt fogak, átható testszag, penetránsan rossz lehelet)
- radikális hungarista, homofób, ultrakonzervatív, bigott vallásos (ha moderáltan az, és elfogadja, hogy én moderáltan liberális vagyok, akkor azzal meg tudok birkózni, párommal is így vagyunk)
- ha minden 2. kötőszava az, hogy b.meg /k..va (nem azért, én is szoktam káromkodni néha, de van egy határ, ami fölött taszító)
- bunkó, illemet nem ismerő, nagyon beképzelt
- fültágító, buggyos "rapper" nadrág, melegítő utcára (hacsak nem futni megy), szandál-zokni kombó, makkos cipőhöz fehér zokni, susogós dzseki
- nem tud helyesen beszélni, írni az anyanyelvén
- kocsányon lógó szemmel bámul mindenféle csajt
- nagyon vinnyogó, lányos, affektáló hangja van
- anyuci pici fia (az nem baj, ha szereti az anyját, de az igen, ha az anyja irányítja, és mindig anyut választja, még ha annak nincs is igaza velem szemben... meg nekem nem baj, ha anyjával él, de amikor már a reggeli ruhát is anyu készíti ki...)
28. vagyok
Amit kifelejtettem:
- műveletlenség és butaság (előbbit rosszabbnak tartom, mert ha vki alapból buta, nem tehet ellene túl sok mindent, de a műveletlenséghez már kell egy jókora igénytelenség a kultúrára... ettől függetlenül párkapcsolatra buta embert sem tudok elképzelni)
és 28/N
Nem sok van, de azok súlyponti kérdések.
Szélsőséges
Saját esetleges kudarcaiért másra mutogat
Nagyon nagy jampinak hiszi magát
Ostoba
Agresszív
Önállótlan, életképtelen.
Biztos van még, de így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!