Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek ismerkedésnél mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ismerkedésnél mi az a tulajdonság/szokás, ami azonnal kizárja a kapcsolatot, még ha amúgy szimpatikus is az illető?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami azonnal nullázza a további ismerkedést, nem összekeverendő a negatív tulajdonsággal, ami nem tetszik a másikban, de tolerálható (én pl. nem szeretem ha egy lány cigizik, de alapjáraton nem azon fog múlni ha amúgy nagyon kedvelem és minden más passzol). Bármilyen külső, belső tulajdonság, szokás, rigolya, nézet stb. érdekel ami kizárja hogy legyen köztetek valami.

2017. máj. 4. 22:49
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
67%

-Hímsovinizmus, kettős mérce szerinti gondolkodás, a 2 nemet más megítélésben részesítés (pl a pali kefélhet, amennyivel akar, de a nő 2 után már kúrwa, házimunkát nem végez, és hasonlók, a szex csak róla szól, stb.)

-Beképzeltség, ha el van szállva, hogy ő mindenkinél mindenben jobb, különb, és mindent jobban tud/csinál.

-Igénytelenség

-Helyesírás hiánya

-Függőségek

-Hazugság

-Hűtlenség

-Állat a lakásban

2017. aug. 7. 13:11
 42/57 anonim ***** válasza:
84%

Ha különféle embercsoportokat gyűlöl vagy lenéz, pl. melegeket, cigányokat, fogyatékosokat, zsidókat.

Ha a nőkkel kapcsolatban idióta sztereotípiákkal van tele a feje, pl. hogy a nők többsége a pénzre hajt, vafy hogy a nők arra valók, hogy szüljenek meg főzzenek.

Talán kicsit össze is függ a kettő. Ha valaki nem "felvilágosult", az számomra visszataszító és idegesítő.

2017. aug. 7. 13:39
 43/57 anonim ***** válasza:
67%

42. vagyok.

Kicsit helyesbítenék... Ha a cigányokat / melegeket ha utálja, az csak ellenszenves, hogy konkrétan Kizáró Ok legyen, ahhoz már szélsőséges mértékben kell őket utálnia.

2017. aug. 7. 13:45
 44/57 anonim ***** válasza:
77%

vallás

intelligencia hiánya

bunkó

ajtóstól a házba típus

különböző gondolkozás

udvariatlan

egoista

manipulatív

kihasználós

tenyészállat stílus ( csak egy dologra kellesz stílusú, akik nem értenék)

Nem hagy időt barátságra, hanem egyből a lényegre tér

okoskodó

energiavámpír

nem egyértelműsíti, hogy csak én tetszem neki, elkalandozó, vagy egyik nap ilyen másik nap olyan, és újabb vizekre evez, aztán vissza, az ilyen nem is határozott sem hűséges

nem őszinte

a saját személyiségét akarná rám erőltetni

játszmázós és még leehtne sorolni.

2017. aug. 7. 13:47
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

42 vagyok megint :)

Még eszembe jutott az is, hogy ha zsarolni vagy manipulálni próbál, vagy erőszakoskodik (verbális értelemben... ha fizikailag, az no comment, nyilván) az AZONNAL kizáró ok.

Ha már ismerkedésnél ilyet csinál valaki, akkor abból nem sok jó sülne ki a későbbiekben...

2017. aug. 7. 13:53
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
A személyes higiénia, ápoltság hiánya.
2017. aug. 7. 13:54
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

44-es vagyok.

Nekem is kizárt a non verbális erőszakoskodás is. A fizikális erőszak egy pofon és csá.

Feszültség levezetés

kivetítés

A politika is.

Izom agyú kondigépek is kizárt.

De tudnék még mit írni.

2017. aug. 7. 13:57
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Verbális erőszakoskodás is, és az önértékelés rombolása is szóban vagy non verbális módon szintén.

Még mindig 44-es vagyok.

2017. aug. 7. 13:58
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletlenség!

44 még mindig :D

2017. aug. 7. 13:58
 50/57 anonim ***** válasza:
77%

dohányzás, pia, szerencse játék,

élvezeti szerek is kizáró okok.

bármilyen függőség.

És ami szintén nemet jelent, mikor úgy próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy összebeszél más lánnyal, hogy jelenjenek meg együtt, hogy féltékennyé tegyenek.

Ha valaki játszmázik, és haditervet készít, hogy majd becserkész engem, szerintem az a párkapcsolat alatt is ugyanilyen őszintétlen játszmázásra lesz képes.

Tök mindegy, hogy félénk vagy nem, ki nem az, aki introvertált, mert ezzel lelkileg bizalmatlanságot okoz, úgy hogy még nem is közelített.

Abszolút szánalmasnak tartom, és utána teljesen eljátssza a bizalmamat az ilyen, pláne, hogy ha éreztette, hogy tetszem neki.

Nincs gondom a dohányzókkal amúgy, csak párkapcsolatban nem tudnám elképzelni.

2017. aug. 7. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!