Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne egy kérdésem azokhoz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem azokhoz a nőkhöz akiknek a barátjuk (. )?

Figyelt kérdés

Túl van egy nagy csalódáson, nehezen nyílik meg és bízik meg a partnerében és kiábrándult a szerelemből. Hogy jöttetek végül össze?

Privátban is írhattok, lenne még pár kérdésem hozzátok. Minden tanács jól jön, még esetleg azoktól a férfiaktól is akik ilyenek és aztán mégis csak kapcsolat lett belőle.

2017. máj. 4. 22:04
 1/3 CascaraLover ***** válasza:
100%
Türelem. Semmi rohanás, semmi szavakkal bizonygatás ("bízhatsz bennem, én más vagyok" és társai, szerintem ez ijesztő). Neked pedig bíznod kell az ő bizalmában. Ki fog alakulni, de azért ne tedd fel erre a fél életed. Jó dolog az egészséges bizalmatlanság, de vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, teljesen betörhetetelenek. Enélkül viszont nem fog menni a kapcsolat, és szenvedni fogsz.
2017. máj. 4. 22:13
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Hasznos volt nagyon a válaszod, ilyenekre gondoltam amikor feltettem a kérdést. Köszönöm.
2017. máj. 4. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
#1-hez csatlakozok, marha sok türelem és inkább beszéljenek a tettek, mint a szavak. :)
2017. máj. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!