Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos férfiak, akiknek alig van barátjuk, se nem barátnőjük? Ti hogyan foglaljátok le magatok ilyen szürke esténként, hogyan alszotok el ha nincs társaság és nagy a magány?
Elsősorban tanulj meg magaddal rendben lenni.Ha másra támaszkodsz,sosem fogod jól érzeni magad.Én is hasonlóképp érzem magam,de már nem is hiányzik a társaság. Majd jön,ha eljön az ideje.
Próbálj meg esetleg kávézókba,szórakozóhelyekre járni,így találhatsz társaságot.Vagy ha esetleg vannak olyan emberek a városodban akik szimpatikusak,esetleg váltottatok már pár szót,hívd el őket egy italra,egy kávéra,és majd kialakul. Felnőtteknél azért már egyszerűbb az ilyesmi. Én legalább is így csináltam.Vagy hát ott van a net is,ami sokban megkönnyíti a helyzetet. Kezdeményezz beszélgetést,vagy ott vannak a társkeresők...
Találj magadnak hobbit,feljeszd magad,foglald le magad valamivel,biztos érdekel valami. A magány meg majd elmúlik ha belefeledkezel önmagad társaságába! :)
Sz@rul. Csak reménykedek, hogy talán egyszer valaki szeretni fog, hogy a holnap jobb lesz. És még mielőtt valaki benyögi, hogy tenni kell érte, nem reménykedni, annak előre is üzenem, hogy be ne merje írni, mert megtalálom és eltöröm a kezét. Mikor sorra csak visszautasításokat kapsz éveken keresztül, miközben úriember vagy, céltudatos, határozott és nem is annyira csúnya, egy idő útán már csak reménykedni tudsz, hogy létezik Ő.
24/F
Szerintem ezt azért nagyon nehéz megválaszolni, mert nagyon nehéz kitörni a megszokott mindennapok egyhangúságából....
Ha eddig sem tudtad elfoglalni magad, mert három hónap az nem kevés idő, akkor ki kell találnod valami nagyon újat... Konditerem, uszoda, tanulj meg lovagolni, a lóval való kapcsolat felér egy terápiával, tanulsz egy kis önismeretet is.. Első válaszolótol kérdeznék.... netes társkeresőn hogyan lehet ismerkedni, mikor mindenki egy hamis kèpet vetít a többi ember elé? Azt sem tudni valós-e az az ember akivel levelezel....
És Bocsi, hogy ide kontárkodtam, lány vagyok... :)
Hogy a bánatba gázoltál el egy kutyát, nekem 96 óta van jogsim, azóta 1 macskát ütöttem el, de el is vittem egy rendelőbe utána.
Lassabban menj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!