Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megy a tévében ez a "Házasság első látásra" c.
műsor. Szerintetek működhet egy ilyen házasság hosszú
távon?
Figyelt kérdés
Eleve a szerelem első látásra is borzasztó ritka, nem értem, hogy spékelhetik meg ezt az egészet még egy házassággal is. Szerintetek ez az egész mizéria csak színjáték és pusztán szórakoztatási céllal alkották meg? Vagy fel akarják újra hívni a figyelmet a házasság fontosságára? Esetleg azt akarják demonstrálni, hogy a külső sokadrangú szempont egy kapcsolatban?
Lehet egy ilyen házasság hosszú életű szerintetek, mikor eleve rengeteg a válás olyanok között is, akiknek volt elég ideje megismerni a másikat a frigyrelépés előtt is?
Nem lepődök meg azon, hogy valaki feltett egy ilyen kérdést ezzel a megrendezett műsorral kapcsolatban. Az Éjjel-nappal Budapest és a hasonló néphülyítő szerencsétlenségek szereplői gyakorlatilag már példaképek a fiatalok számára. Teljesen el van hülyítve ez a selejt generáció a TV és az internetes média által. De ez nem a TV, és az internet hibája, hanem a szülőké és az egyéneké akik mindent rögtön elhisznek amit meglátnak elsőre. A tartalomgyártók csak tartalmat gyártanak - az igénytelen többségnek. Ha okos emberek lennének mindenütt, ezek a műsorok nézettség hiányában eltűnnének mind.
2017. máj. 3. 23:57
12/15 anonim válasza:
En a nemet tv-ben lattam a follow up-ot. Egy evvel kesöbb megneztek, hogy 4 parbol mi lett. Egy total szerelmes es boldog volt, egy par elvalt, mert inkabb csak baratoknak ereztek magukat, egy egy darabig együtt vol, de nem müködött es egy par mar a naszuton meggyülölte egymast. :)
2017. máj. 4. 11:31
13/15 anonim válasza:
23:57 Tudod én orvoskutatóként dolgozom és a kollégáimmal nézzük, mert az egész napos tudományos zsargon után jól esik kikapcsolódni és olyanokkal foglalkozni, mint az átlag ember. Szóval beszélhetünk itt, hogy ki a selejt és a h.lye, de abból te fogsz vesztesen kijönni, aki egy névtelen fórumon írkál folyamatosan minden kérdéshez, ami a tv műsorokról szól, csak mert nem képes elfogadni, hogy az intelligencia nem attól függ, hogy ki mit néz a tv-ben. Szánalmas az ilyen ember, mint amilyen te vagy, de komolyan
2017. máj. 4. 11:36
14/15 anonim válasza:
Tegnap véletlenül belenéztem. :)
Nekem teljesen az az érzésem, hogy az egyik párt úgy rakták össze, hogy szimpatikusak legyenek, és jól érezzék magukat, a másik párt úgy, hogy első perctől kudarc legyen. Gondolom, ez a lényege, hogy lehet nézni, mennyire tudnak szenvedni.
Nem szoktam rá a műsorra.
2017. máj. 4. 11:52
15/15 anonim válasza:
Tegnap szegény 27 éves lányt hozzá adtak egy 43 éves pasihoz akinek 2 szinte felnőtt gyereke van. Hát én komolyan nem értem direkt csinálják hogy szivassák az embereket vagy nem tudom mi alapján rakják őket össze. Ehhez a pasihoz egy szintén elvált, gyerekes 30-as nő illet volna akinek már nem az a fontos hogy saját családot alapítson. Kiscsaj jól el volt keseredve, de meg is értem, 16 év különbség az nagyon sok. Közelebb állnak a mostohagyerekei hozzá korban! Sztem ez gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!