Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy hogy inkább nem akar se párt, se szexet úgy a hátralevő életére?
Mondjuk azért, mert nehéz olyan párt találni, akibe bele tudsz szeretni, és akivel működhet is minden szempontból a dolog? Illetve azért mert az ember olyan mélyen csalódik, többször is, hogy szimplán elege lesz, és lemond ezekről, mert így kevésbé fáj?
Nőként írom egyébként a kérdést.
Akartam párt, de rájöttem, hogy úgysem fogok olyat találni, akivel megfelelően passzolnának a dolgok. Hiába határoznám el magam valaki mellett, ha az illető változik és pár év múlva lazán lelép.
Szexet mindig akartam, azzal nincs gond. Szexre bármikor talál társat az ember.
köszönöm a választ
igen, a szexet egyébként én is akarnám, csak ott is a keresgélésből van elegem
Persze.
Mondjuk nálam annyiból nehezebb, hogy sosem kultiváltam az érzelmek nélküli kufircolást, szóval az esetleges szex-rész is bukta.
Igen én is így érzem
egyszerűen fölösleges és értelmetlen a párkapcsolat, több kárt okoz mint amennyi hasznot hozna
Az egész nem szól másról mint a megfelelési kényszerről, bazi nagy férfi többlet van, minden csajra jut minimum 20 kan, és egymást taposva versenyeznek a csajért, próbálnak rálicitálni a többire, a csajnak meg annyi a dolga hogy rábök egyikükre, jellemzően a legjóképűbbre, leggazdagabbra, a többi meg ott van ahonnét elindult
Ez nem párkapcsolat, ez gyötrelem, kell a halálnak
Én férfiként így érzem, Kérdező
a párkapcsolatok totál lezüllöttek, manapság másról se szólnak csak a gazdasági érdekekről, meg hogy ki tud jobban hazudni a másiknak.
Arról nem is beszélve, hogy férfiként mission impossible egyáltalán nőt találni, akkora a konkurencia.
A szerelem meg egy nagy rakás szar, csak tönkreteszi az embert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!