Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány,25 éves férfi ok?
Miért ne lenne ok?
Ha mindketten érettek vagytok,egyezik az életfelfogásotok és szeretitek egymást akkor egy szám nem lehet probléma.
Nem kislány, nem ok!!
Tudod hogy miért? Mert annyi eszed van hogy ezt itt kérdezed. Mert szerinted annyira sok ez két elméletben felnőtt ember között?
Az ilyen kérdések a tini kategóriába valók.
Ilyen hozzáállással nem lesz hosszúéltű a kapcsolat, és ennek semmi köze nem lesz a korkülönbséghez 😃
Ha igazán szereted (nem csak testi vonzalom) a kor nem számít. A nemi életet lehet nem árt ésszel elkezdeni. Gondolok itt a vén kujonokra (nő, férfi vegyesen), akik 18 alattiakkal jönnek/jönnének össze.
Ha Te, mint résztvevő kérdezed és felmerül benned a kérdés, hogy jajj mit fognak szólni, akkor szerintem hagyd.
Ha az aggaszt, miről fogtok beszélgetni, akkor előbb csak beszélgessetek, alakuljon ki valami köztetek, egy-két szimpla randi és utána döntsétek el, hogy jártok-e. Nem kell egyből mindenbe belevágni, fiatalok vagytok, ráértek szép lassan haladni.
Én idén leszek 30, párom 23. 5 éve vagyunk együtt... számold ki ;)
Vannak korosztály különbségek, és 2 hét hijján 7 év korkülönbség miatt a nézőpontunk is más. Mondjuk mióta összeköltöztünk sokat közeledett :D
Szóhasználattal annyi a probléma (sztem),h "mi"nem igazán tartozunk egyik kategóriába sem... (lány/nő - fiú/férfi) az egyikhez már nem illesz bele, másikba pedig még nem :)
Persze ez szubjektív szemlélet a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!