Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon mélyponton vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon mélyponton vagyok, nincs kedvem tovább élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincsen diplomám, csak érettségim és szakmám. Nincsen most munkám, itthon vagyok most. Ha volt is munkám, velem soha nem voltak megelégedve. Barátaim nincsenek, akikre számíthatnék. Párkapcsolatom még soha nem volt. Állandóan látom, hogy a Facebookon az ismerőseim milyen boldogok, rossz látni hogy mások boldogok, én meg egyedül vagyok. Mindig olyan férfiakkal hozott össze az élet, akik csak lelkileg kihasználtak. Én soha senkinek nem számítok. Egy nagy semminek és fogyatékosnak érzem magam. Most is randiztam egy férfival, de nem kellettem neki tovább egy randinál, mert nem akartam vele 2-3 randi után lefeküdni. Sokszor ki sem mozdulok itthonról, állandóan rossz a hangulatom, sokszor vannak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim, gyakran sírok. Most ez nem nyávogás akart lenni, vagy önsajnáltatás, csak így érzem magam. 25 éves lány
2017. máj. 1. 15:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Állandóan látom, hogy a Facebookon az ismerőseim milyen boldogok"

Jah, milyen boldogok... Mert a FB-ra mindenki csak azt osztja meg, hogy éppen milyen boldog, hogy milyen menő

Mikor látom a munkanélküli csajismerősöm, hogy a costa cafe-ban kölcsön Apple notival az ölében ül, közben meg tudom, hogy nicns egy vasa sem, csak az utolsó fillérjeit erre költi, hogy ezt kiposztolhassa.

Mikor látom a haverom, hogy a párjával szerelmes képeket oszt meg, közben meg fél éve nem feküdtek le egymással, és a kapcsolatuk romokban van, de egyiküknek sincs hova költözni, így együtt vannak.

Jah, a FB-on mindenki milyen boldog. A valóságban meg?

És Te erre irigykedsz?

2017. máj. 1. 15:14
 12/30 A kérdező kommentje:
Gondolom akik összeházasodnak, vagy eljegyzik őket, biztos boldogok.
2017. máj. 1. 15:18
 13/30 anonim ***** válasza:
Ne hidd! Mi 16 év után mentünk szét az exemmel. És előtte 4 évig már csak kinlódtunk. Igaz, házasság nem volt. De azóta sem sikerült megismerkednem egy lánnyal sem :-( És tényleg nagyon rossz egyedül lenni :-/
2017. máj. 1. 15:22
 14/30 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz e vagy ennyire depressziós vagy, de gyakorlatilag az összes dolgot amit mondanak neked élből visszautasítod
2017. máj. 1. 15:24
 15/30 anonim ***** válasza:
Menj ki folyami hajóra melózni. Heti 7/7 nap 10-12 órában és megszűnik minden bajod. Ráadásul több millát összeszedsz egy szezon alatt. :)
2017. máj. 1. 15:45
 16/30 anonim ***** válasza:
Kezdésnek töröld magad FB-ról. Máris jobban leszel, hogy nem dőlsz be mások képmutatásának :)
2017. máj. 1. 15:46
 17/30 anonim ***** válasza:

"Gondolom akik összeházasodnak, vagy eljegyzik őket, biztos boldogok."

Ezért van annyi válás, nem? Vagy azt nem szokták megosztani a FB-on? :D

2017. máj. 1. 15:49
 18/30 anonim ***** válasza:
Akarsz dumálni facen, hogy jobb legyen? (Vagy hasonló lányok?)
2017. máj. 1. 15:52
 19/30 anonim ***** válasza:
Facebookra senki nem fogja kiposztolni,hogy most mennyire rossz neki, mindenki a boldog pillanatokat posztolja ki. Bár van aki kirakja az ép aktuális bánatát,hagy sajnálják már egy kicsit. Egyébként milyen munkád volt,miért nem voltak megelégedve veled? Miért nem mozdulsz ki otthonról? Most is kimentehetnél valamerre! Így persze,hogy nincsenek barátaid,otthon ülsz magadnak,azt se tudják,hogy létezel.
2017. máj. 1. 15:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Az élet kiegyenlít, most rossz periódusban vagy, de majd megfordul...addig próbáld lekötni magad, könyvek, hobby, és legyél semlegesen nyitott a világra, verd ki a fejedből a rossz gondolatokat, " örökké nem eshet!"
2017. máj. 1. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!