Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szingli, az csak boldogtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szingli, az csak boldogtalan lehet? 25L

Figyelt kérdés
Sokszor azt érzem, hogy csak azért vágynék kapcsolatra, hogy megfeleljek a szüleimnek, illetve a társadalmi elvárásoknak. Randiztam fiúkkal, de igazi kapcsolat egyikükkel sem alakult ki. Úgy éreztem egyikükben sem találtam meg a lelki társamat. Én egy kedves, türelmes, romantikus, humoros férfira vágynék. Tehát ezáltal még senkivel se volt szexuális kapcsolatom, pedig lett volna rá lehetőségem, egyéjszakás kalandként, de az meg nem én stílusom. Ezáltal a csalódások által már sokszor vagyok úgy, hogy még egyedül is jobb, mint egy olyannal aki nem szeret, és tisztel.
2017. máj. 1. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: nem.
2017. máj. 1. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Amiket leírok, azt úgy mondom, hogy nekem se volt kapcsolatom. Szerintem el lehet érni egy bizonyos boldogságot egyedül is. Sőt, törekedni is kell rá, mert hát ilyen szinten nem szabad függnünk egy másik embertől. Viszont szerintem a boldogság magasabb szintje csak párkapcsolatban érhető el. Ezek lehet apró dolgok, de lehetnek nagyobbak is. Baromira vágyom arra, hogy várjon otthon valaki, amikor este hazaérek, vagy hogy valentin napon végre ne egyedül otthon üljek, vagy hogy mondjuk sétáljunk nagyokat, vacsorázgassunk néha étterembe és hasonlók. Persze, haverokkal is lehet valamit csinálni, akár lánybarátokkal is el lehet ütni az időt, de azért az ember alapvetően társas lény, és nekem szükségem lenne a fent leírtakra ahhoz, hogy elmondhassam, hogy maradéktalanul boldog vagyok :) 23/F
2017. máj. 1. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem, de hosszú távon szerintem az egyedülállóság bizony depresszióhoz vezethet.
2017. máj. 1. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
De jó az ilyen normálisan gondolkodó nők sorait olvasni. Felüdülés, tényleg. De az ilyen lányok miért vannak folyton elrejtőzve és miért szinte mindig a defektesek vannak előtérben?
2017. máj. 1. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 azért itt nem kell mindenkinek bepuszilni, hogyha azt írja a kérdés végére hogy L...

aki szingli és boldogtalan, az kapcsolatban se lesz boldog!

2017. máj. 1. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
4-es, az ilyen válaszok annyira undorítóak. Nem jön be normális embernek, ha az egész nemét leszólod, de neked ő a kivétel.
2017. máj. 1. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok (bár nem azonos, nekem sok próbálkozásom volt), csak a másik oldalról. A leghosszabb kapcsolatom végén azt éreztem, ez már csak a környezetemnek szól, a csaj amúgy inkább már csak idegesít. Szakítottam is vele, mindenkinek jobb volt így.
2017. máj. 1. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom (bár lehet rosszul), hogy amíg valaki egyedül nem találja meg a helyét, és nem tud boldog lenni, addig kapcsolatot sem érdemes erőltetni.

Önálló emberek vagyunk mindannyian, szerintem egyáltalán nem szükséges párban lenni ahhoz, hogy boldogok lehessünk. Főleg ha szerető családunk (szülők, testvérek, esetleg tágabb család is), és jó barátaink vannak. Akkor az embernek fel sem tűnik igazán, hogy épp nincs párja, hiszen elegendő szeretetet kap.

Egyszer pedig úgy is eljön a megfelelő partner, és akkor legalább nem tesz függővé, mert fogod tudni, hogy önállóan is megállod a helyed a világban. CSak ne ess kétségbe! :) 23/L

2017. máj. 1. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Mért lenne az mindenki maga dönthet mit akar kezdeni az életével. A hitterítőket ( aki nem érti h te mért ezt v azt gondolod magánéletbeli dolgokról) sz... le.

Aki meg úgy gondolja h csak kapcstól lehet boldog azt élkepesztően szánom. Világszegénye ember aki semmi másban nem lel örömet. Nagy kár !

Annyi mindent lehet csinálni képezheted magad új dolgokat fedezhetsz fel. Ráadásul senkihez se kell alkalmazkodjál.

Nem is értem h miért kéne az időmet el ba....m olyanra aminek számomra nincs értelme.

Persze kapcs fügékkel sose szállj vitába olyan mintha egy 8 évesnek magyaráznál fizikát. Sose fogják érteni h neked mér jó egyedül.

2017. máj. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!