Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten több nő van mint férfi ha komoly kapcsolat a cél?
Nyilván látja mindenki hogy jóval több férfi van. Álltalában ezek a férfiak csak szexet akarnak vagy kapcsolatban vannak.
Tehát akkor interneten több nő akar komoly kapcsolatot mint férfi?
Nincs erre statisztikai adat és nem lehet általánosan kijelenteni, hogy azok a férfiak csak szexet akarnának, vagy kapcsolatban vannak.
Ugyanúgy a nőkre is rá lehetne akkor húzni ezt az általános h..lyeséget, hogy csak szexet akarnak vagy kapcsolatban vannak.
Valószínűleg igen, több olyan nő van, aki komoly kapcsolatot szeretne, mint olyan férfi.
Viszont ez nem számít.
A komoly kapcsolatot kereső nők is egy idő után be fognak dőlni valamelyik aktuális charme-os mosolyú Casanovának, aki csak meghúzni akarja őket, és továbbra sem fognak törődni a komoly kapcsolatot kereső férfiak nagy részével.
Elég megnézni itt a GYK-n, hány nő írja, hogy valami házas, vagy mezei szoknyapecér húzogatja, de a múltkor azt mondta neki, hogy üngyürübüngyürüm, "vajon akkor többet érez irántam"?
#4-es: persze, hogy nem függ össze a külsejükkel. Mert ezt a stílust azok a férfiak nyomják, akik kb minden nőneműre (beleértve a pillangókat, elefántokat, és delfineket) ráírnak, és abban reménykednek, hogy 1 millió kérdésből valaki csak igent mond.
Nekem is van ilyen ismerősöm, kövér, alkoholista, és a topmodelltől, a 120 kilós nőig mindenkinél bepróbálkozik gondolkodás nélkül, aztán valahány % igent mond.
Ettől függetlenül nem veszem észre, hogy az, hogy szintén monogám kapcsolatot keresek (ahogy a korábbi kapcsolataim is azok voltak, sosem csaltam meg egy nőt sem) bármilyen előnyt jelentene a kalandorokkal szemben.
Inkább azt látom online és offline is, hogy van különböző típusú kalandor (nem feltétlen kinézeten múlik), és valamelyik előbb utóbb leénekli a bugyit a nőről, én meg maradok a kedves, de átlagos férfi, aki nem képes ugyanazt a pezsgést nyújtani, mint a hétpróbás szoknyapecérek.
A válaszok száma alapján egy nő sincs!
:D
"Ettől függetlenül nem veszem észre, hogy az, hogy szintén monogám kapcsolatot keresek (ahogy a korábbi kapcsolataim is azok voltak, sosem csaltam meg egy nőt sem) bármilyen előnyt jelentene a kalandorokkal szemben."
Az én esetemben sem előny, ne aggódj. :)Prűd, maradi nő vagyok, mert nincs gusztusom azokhoz, akikhez az illetőnek van. :D De akkor sem fogok ezen változtatni.
"Inkább azt látom online és offline is, hogy van különböző típusú kalandor (nem feltétlen kinézeten múlik), és valamelyik előbb utóbb leénekli a bugyit a nőről, én meg maradok a kedves, de átlagos férfi, aki nem képes ugyanazt a pezsgést nyújtani, mint a hétpróbás szoknyapecérek."
Vannak ilyen nők, de nem mindenki.Nálam kicsit több kell a bugyi leénekléshez, mint az akármilyen külső és a jó szöveg.Eléggé tapasztalt és öreg vagyok már ahhoz, hogy bedőljek a kalandoroknak.
Egyébként valószínűleg pont emiatt nehéz ismerkedni: "Tapasztalataim alapján 95%-ban olyan férfiak írtak rám eddig, akik csak szexet keresnek(volt, aki pénzt is ajánlott érte)"
Egy társkereső oldalon (de akár az életben is, pl a munkahelyemen), mire oda jutok, hogy egyáltalán észreveszek egy újonnan megjelent hölgyet, addigra a házas, egy alkalmas kapcsolatra gyúrók tömegei már mindent tudnak róla, már mindegyik 3x bepróbálkozott, a nő meg vagy megszívta már 1-2 alkalommal, és innentől olyan mint egy sündisznó, vagy rájött, hogy itt mindenki csak megkapni akarja, így elkezd automatikusan az összes férfire úgy tekinteni, hogy csak egy a tömegből.
Nem túl szerencsés felállás.
Régóta vagyok fent, 10ből 8 pasi komoly kapcsolatot akar tőlem.
Ha csak szexet ajánlanak fel egy nőnek, akkor valami gond van a csajnál..
Hogy nézel ki? El tudod magad tartani? Mennyi idős vagy?
A férfiak beérik fiatalsággal, vékony testtel, csinos ruhákkal és átlagos anyagi helyzettel. Én se tudok valami sokat nyújtani, de ezek megvannak és alig ír valaki szex ajánlattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!