Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg egy lányt komoly kapcsolat céljából?
Elsősorban lanyoktol kerdezném, hogy hol szeretitek ha leszolitanak? Neten sokan írnak rátok ismeretlenül?
24/F
El kell járni közösségbe, olyan helyekre, ami érdekel téged, és oda menni a neked tetsző lányhoz, majd leszólítani, hogy szia, meghívnálak egy italra, van-e kedved beszélgetni a koncert után, mittudomén.
És el kell felejteni, hogy te most komoly kapcsolat miatt keresel bárkit is. Csak lazán, légy spontán, add önmagad, ne kattogj, ne stresszelj, mert annál rosszabbul fog elsülni a dolog. Úgy kell nőkkel ismerkedni, mintha nem lenne tétje. Ne a hosszútávú kapcsolatot, feleséget, családanyát lásd benne, vagy keresd, hanem egyszerűen csak légy kiüresedve jelen abban a helyzetben, mintha nem lenne tétje. Mert tényleg nincs tétje.
Hidd el, sokkal könnyebb, mókásabb, érdekesebb, előrevivőbb így a dolog, ha elengeded az elvárásokat, hogy na most te komoly kapcsolat céljából jöttél le a klubba.
Volt már két kapcsolatom, úgy értem a kérdést, hogy hol lehetne legegyszerűbben..gondolom utcán nem kedvelik az ilyet :)
Buliban meg ritkán látok olyan lányt aki szolid normális
Ha odajön normálisan az utcán, hogy szimpatikusnak talál és nincs e kedvem vele beszélgetni mondjuk vagy inni valamit, és nekem is szimpatikus, akkor én benne lennék, nekem nem furcsa :)
Amúgy attól, mert valaki elmegy bulizni, és esetleg kicsípi magát kicsit (persze nem arra gondolok, amikor egy lánynak kint van mindene, őket tényleg nem annyira lehet komolyan venni), attól még akarhat komolyabban ismerkedni :) Néha én is eljárok a barátaimmal szórakozni, szeretünk táncolni, és nem csak egy éjszakás kalandokra keresem a fiúkat. :)
A netes dolog elég tág fogalom. Igen van, hogy Instagramon vagy Facebookon ismeretlenül rám írnak/bejelölnek. Nekem ez sem sok, és ha valaki olyan tenné, aki tetszene nekem, nem bánnám, beszélgetnék vele. :) De azért kimondottan nem vagyok a netes párkeresés híve, itt ezen az oldalon pl. nem szeretem ha rám írnak. Se egy rendes név, se egy arc, semmi nincs mellette, és amúgy is nyilván minden jobb élőben. Ez most lehet ellentmondásosnak tűnik, de remélem érted, hogy mit akarok kihozni belőle :D
20/L
" és oda menni a neked tetsző lányhoz, majd leszólítani, hogy szia, meghívnálak egy italra, van-e kedved beszélgetni a koncert után"
Pont az ilyenekre panaszkodnak legtöbbször, hogy hát nem valami eredeti meg unalmas... :D
Amúgy igazából erre nincs "Jó" válasz, mert ahány ember annyiféle "ízlés". Ami bejön az egyik embernek, az nem biztos, hogy a másiknak is. Kaphat az ember itt ötleteket, de nem biztos, hogy PONT annál a valakinél be is fog jönni, akinél alkalmazod...erre nincs recept..
(direkt írok "embert" nem "lányokat", mert ugyan így igaz a férfiakra is. Mindegyikőjüknek más tetszik, ahogy nekünk is...ennyi. :) )
20/L
Minden abból adódik, hogy te milyen vagy és hogy ő milyen.
Akár könyvtárban is le lehet szólítani egy lányt (még esetleges téma is van, könyvek, a lány esetleg tudja, hol az amit keresel stb.), de akár egy kávézóban/sörözőben is, vagy egy koncerten, egy házibuliban, vagy a villamoson, de az utcán történő leszólítással sincs semmi gond, ha látod rajta, hogy épp nem siet.
Szerintem az a fontos, hogy udvariasan és magabiztosan add elő magad, de ne légy rámenős. És vedd a lapot, ha a lány nem vevő, akkor hagyd.
Sok szerencsét :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!