Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket érdekel a kiszemeltetek/párotok múltja?
Érdekel, mert azért a fél városnak nem akarok köszöngetni, hogy szia sógor.
Ugyan úgy érvényes erre is, mint a megcsalásra, kutyából nem lesz szalonna. Lehet, pillanatnyilag úgy érzi, szerelmes, csak én, de ez elmúlik, csökken és jöhet a következő ágybetét. Aki egyszer hozzá szokott, az csak szünetelteti utána. Hosszabb kapcsolatoknál látom, aki lazán vette a szexuális életet, egy idő után kapcsolatban is úgy veszi.
Hát, ha úgy pasizott sokat, hogy komoly kapcsolata nem is volt, akkor inkább maga a lány nem érdekelne.
Persze ha ez a sok "komolytalan kapcsolat" nem süt róla csak az ágyban, akkor no problem. Sőt.
Mindenki változhat (és változik is).
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval lehet már volt ez az álláspont: engem nem érdekel a párkapcsolati múltja.
Én sem fogtam vissza magamat soha, ha adódott az alkalom kihasználtam, szóval nem tudom milyen erkölcsi alapon ítélkezhetnék ezügyben bárki felett.
31F
igen érdekel.. nem szeretnék a későbbiekben meglepetéseket.
Akiben sokan jártak és még az előtt kiderül, hogy összejövünk.. nos elgondolkodnék rajta és több mint való passzolnám. Nem illünk össze ilyennel!
Érdekes, hogy itt így érdeklődnek a férfiak élőben viszont még senki nem kérdezte meg tőlem :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!