Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék? Már nagyon unom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Már nagyon unom így.

Figyelt kérdés

A középiskolában a volt osztálytársaim folyton mondták, hogy milyen ronda vagyok, ezt tetőztee az is, hogy dagadt. 185cm magas és 108kg vagyok. Lányokkal nem tudok beszélgetni, mert akinek írok vagy szólok az vagy leráz, vagy barátok leszünk. (Nem igazán sok lánnyal beszélgettem kb 3-4)

És ezek miatt nem nagyon van önbizalmam, önbecsülésem. Nem merem elhívni a lányt egy randira, hogy megismerjük egymást, aki nagyon megtetszett.

Hogy fejlődhetnék ezen a téren? Mit csináljak?

2017. ápr. 30. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kezdetnek a fogyás jó ötletnek tűnne.Vagy betegség miatt vagy nagyobb darab?
2017. ápr. 30. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:

1. fogyj le

2. válts egészséges életmódra

3. mozogj rendszeresen

4. keress a neten önbizalomnövelő hanganyagokat a youtube-on

5. olvass önfejlesztő könyveket

sok sikert, erőt, kitartást és küzdj addig amíg eléred a célod. :)

2017. ápr. 30. 22:09
 3/12 A kérdező kommentje:

2 éve lefogytam 98kg-ra, utána vissza jött. A fogyáson rajta vagyok, bár már édesapám is mondta, hogy látja, hogy nem sokat eszek, és mégis van némi felesleg...

Elkezdtem napi 11km sétálgatni a városban, hogy legyen valami kis mozgásom. Nem nagyon szeretek eljárni otthonról, csak amíg az egyetemen vagyok. Nem vagyok bulizós típus sem.

2017. ápr. 30. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Fogyás első körben.

Nézz utána milyen étrend a legalkalmasabb erre. Séta jó kezdésnek. Aztán jöhet valami sport, ha már leadtál kicsit.

2017. ápr. 30. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács:

Ne lefogyni akarj, hanem mozogni. Ha nem betegség áll a

háttérben, akkor a mozgással nőni fog az izomtömeged,

és zsírt is égetsz. Ne akard mindezt gyorsan, heti max

1 kg fogyás, ami egészséges (amit google tol, hogy 1 hét

alatt 20kg fogyás, az ha még működne is, tönkrevágná a

szervezeted, ilyenbe ne gondolkodj).

185 és 108kg még nem az az életveszélyes kategória, amit

kellő kitartással (hangsúlyozom, ha nem áll más a háttér-

ben) ne lehetne ledolgozni.

2017. máj. 1. 02:40
 6/12 anonim ***** válasza:
én 125 vagyok és már kb két hete csinálom azt amit itt irogatnak. leadni pár 10-20 kilót az a könnyű része. teljes életmódot váltani hogy ne hízz vissza, na az nem lesz egyszerű.
2017. máj. 1. 05:56
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: A biológia máshogy működik. Ezért kell mozogni, mert

akkor arra áll át a szervezet. Ha csak kevesebbet/mást

eszik az ember, akkor a szervezet ezt elvonásnak tekinti,

a zsírsejtekből veszi el a szükségletet (ugye ez jár súly-

leadással), viszont amint olyat eszik, a szervezet előbb

ezeket a zsírsejteket tölti fel (sőt, akár növeli is a

számunkat). Mozgásnál máshogy viselkedik, ott nem akarja

visszatölteni. Egy ilyen sejt a kimerülés után még több

hónapig ott van (amíg le nem bontja a szervezet), addig

bármikor feltöltődhet :)

2017. máj. 1. 07:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy nem eszel sokat, de ha az nagyrészt szénhidrát, akkor ez csak egy ördögi kör lesz, az eredmény csúnya, a fogyókúra meg kín. Egyébként gyanítom, hogy az evés nálad is valamiféle eszköz (stresszkezelés, nyugtatás, akármi), lehet, hogy innen lenne érdemes megközelíteni és megfigyelni, mikor eszel esetleg többet, minek a hatására.

A szociális készségek fejlesztéséhez eleinte muszáj lesz magad olyan helyzetekbe kényszeríteni, ahol kommunikálsz emberekkel, bármilyen kényelmetlen is. Nem feltétlenül nőkkel vagy olyanokkal, akik tetszenek, de ez másképp nem megy. Egyébként funfact: egyes kutatások szerint bizonyos filmek is segítik ezt, az egyes karakterekkel való azonosulás során. (Nem röhög, valóban így van és szórakoztató magabiztos embereket nézni. :D)

Végezz olyan dolgokat, amiben előtérbe kerülhetnek a jó képességeid és sikereket érhetsz el, fejlődhetsz(és számodra is értékes ez a fejlődés, nem "csak egy eredmény") legyen az sport vagy bármi. Ez növeli az önbizalmat és ha az ember "több lábon áll"", jobban boldogul amúgy is az életben, nagyobb rálátást ad a dolgokra és színesíti az egyéniségét onnan, hogy "hozzá tartozik".:)

Atöbbi majd jön magától.:) Hajrá:)

20L

2017. máj. 1. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:

kapd elo azokat a csajokat akikkel osszebaratkoztal (masszoval baratzonaba tettek teged), es kerd meg h keritsenek neked barinot.....nekem bevalt 3eve vagyunk egyutt

;)

2017. máj. 1. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:
11 km-t sétálni a városban...abban mi a pláne?:( Én változatosabban edzek..(pedig nő vagyok). Tudod az a baj, hogy egy minimális mozgásra is úgy tekintesz, hogy na akkor most elkezdem mert muszáj..Miért nem magadtól jön férfi létedre, hogy igényled a rendszeres sportolást? Egészséges, jót tesz testnek, léleknek. Miért nem alap ez nálad? Miért van az, hogy más pl el jár magától edzésekre, mert élvezi, mert ez egy életstílus. Ha ez benned is meg lenne, a csajozással is kevesebb gondod lenne. Ép testben ép lélek. Az önbizalmad is több lenne. Én nem vagyok kövér, párom is van èvek óta, mégis edzek minden héten. 30 perc fitness, 30 perc Cardio (van szobabiciklim) egy kis ez, egy kis az. Ne érts félre, nem akarlak megbántani. Csak rávezetni, hogy az életstílusodon kellene picit változtatni és ezzel együtt a hozzáállásodon. Még hozzá hosszútávon.
2017. máj. 3. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!