Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mennyire rossz azt látni (akinek volt már része), hogy az exetek, aki elhagyott, vagy megcsalt, aztán ő virágzik, boldog az új párjával, ti meg le vagytok amortizálva lelkileg és ez testiekben is látszódik, hogy meg vagytok törve?
Szakítàs utàn ( nagyon csúnya ügy volt) én őszintén szólva leszartam az exemet. Èn 2 évig egyedül voltam utàna, mert nem akartam kapcsolatot. Neki az alatt a 2 év alatt 3 csaja volt, mindbe halàl szerelmes volt és àllítólag boldogok voltak. Mègse bírta egyik sem vele fél èvnèl tovàbb. Mindnek megkérte a kezét, mind nem sokra rà otthagyta. Ezeket azért tudom, mert a neten megkeresett több évvel az utàn, hogy én fèrjhez mentem, és elsírta a bànatàt mennyire szar az élete amióta szétmentünk, és hogy későn jött rà, nem becsült meg engem. A többi nővel csak engem akart pótolni. Azt akarta legyek a szeretője majd vàljak el hahaha. Elküldtem a francba.
Anno pont azért nem akartam sokàig kapcsolatot amiért vele szétmentünk. Nem mertem megbízni senkiben. Nem érdekelt mi van vele, hogy boldog e. Lelkileg megviselt, igyekeztem tullépni azon ami történt köztünk.
A dolgok vàltoznak. Az élet benyújtja a szàmlàt. Ő magànyos, én boldog vagyok a férjemmel. Az sem érdekelne ha lenne valakije. Csak a csajt sajnàlnàm.
Hááát, én nem mondom, hogy nem volna némi kárörvendés, ha megszívná. (Álszent is lennék, ha letagadnám.)
De ha nincs ilyen, hát az se baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!