Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok! Mennyire rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mennyire rossz azt látni (akinek volt már része), hogy az exetek, aki elhagyott, vagy megcsalt, aztán ő virágzik, boldog az új párjával, ti meg le vagytok amortizálva lelkileg és ez testiekben is látszódik, hogy meg vagytok törve?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem az előző kapcsolatom pont a szülinapomon ért véget, aztán rá két hónapra a srác már más lánnyal volt együtt, engem borzalmasan megviselt, de erre nem egyből jöttem rá csak hetekkel később, mert addig lefoglaltam magam. Aztán sorozatban jöttek a rosszabbnál rosszabb randijaim különféle srácokkal, meg elutasítások, így nem voltam túl jó passzban ezen a téren. Végül elmentem tavaly nyáron egy fesztiválra azzal a szemlélettel, hogy most bármi megtörténhet és nem foglalkozom semmilyen véleménnyel és csak szabad akarok lenni. Az első nap megismerkedtünk egy csapat sráccal, az egyikükkel közülük pedig össze is jöttünk és most nagyon jól megvagyunk. Tehát vannak az embernek hullámvölgyei, de nyugi amikor nem számítasz rá bekopogtat a boldogság! :)
2017. ápr. 30. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szakítàs utàn ( nagyon csúnya ügy volt) én őszintén szólva leszartam az exemet. Èn 2 évig egyedül voltam utàna, mert nem akartam kapcsolatot. Neki az alatt a 2 év alatt 3 csaja volt, mindbe halàl szerelmes volt és àllítólag boldogok voltak. Mègse bírta egyik sem vele fél èvnèl tovàbb. Mindnek megkérte a kezét, mind nem sokra rà otthagyta. Ezeket azért tudom, mert a neten megkeresett több évvel az utàn, hogy én fèrjhez mentem, és elsírta a bànatàt mennyire szar az élete amióta szétmentünk, és hogy későn jött rà, nem becsült meg engem. A többi nővel csak engem akart pótolni. Azt akarta legyek a szeretője majd vàljak el hahaha. Elküldtem a francba.

Anno pont azért nem akartam sokàig kapcsolatot amiért vele szétmentünk. Nem mertem megbízni senkiben. Nem érdekelt mi van vele, hogy boldog e. Lelkileg megviselt, igyekeztem tullépni azon ami történt köztünk.

A dolgok vàltoznak. Az élet benyújtja a szàmlàt. Ő magànyos, én boldog vagyok a férjemmel. Az sem érdekelne ha lenne valakije. Csak a csajt sajnàlnàm.

2017. ápr. 30. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Hááát, én nem mondom, hogy nem volna némi kárörvendés, ha megszívná. (Álszent is lennék, ha letagadnám.)

De ha nincs ilyen, hát az se baj!

2017. ápr. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!