Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget dolgozom, ez nehezíti a párkeresést, ez normális?
Rengeteget dolgozom, majdnem minden hétvégén is, ez úgy érzem nagyon lecsökkenti a szabadidőm és a párkeresési esélyeim. Úgy érzem, ha sikerülne is találni valakit, nehéz lenne megtartani-e miatt, bár lehet, hogy van olyan ki ezt megérti. Nagyon szeretnék társat, párt valakit találni, nem tudom mi lehetne egy megoldás. Mit lehetne tenni, mit tudnátok tanácsolni?
30f
30 éves a kérdező, tehát már jócskán benne van a családalapításban. nyilván a kérdező, nem csip-csup rövid kapcsolatot szeretne, hanem komolyat, amiből a későbbiekben majd család is lehet.
de látom, neked ovis módon le kell vezetni mindent, hogy felfogd a dolgokat.
Nekem több munkám is van,ami azt jelenti,hogy akár minden nap kellene reggeltől estig dolgozni.Van,aki tudja tolerálni,van aki nem.Időt kell találni a pártalálásra,ezt enélkül megoldani nem lehet.A másik része a dolognak az,hogy egy napot vagy legalább egy fél napot kell minimum találni hetente,hogy pihenj. Ezt tudod randira,bulira felhasználni,vagy a melót halogatod,eltolod.Nekem szerencsére kötetlen melóim vannak,szóval meg tudom azt csinálni,hogy egyik nap dolgozom késő estig,másik nap délutánom szabadHa már párod lesz,akkor legalább hetente egy teljes nap kell,hogy együtt lehessetek.
Ha nem idegen tőled,akkor a netes társkeresést pont erre fel lehet használni.
Az én párom is rengeteget dolgozik. Munkahely mellett még maszekol, hétköznap és hétvégén is ha úgy van. Külön műszakban dolgozunk, ezért csak a hétvégék marad(ná)nak. Emiatt elhanyagoltnak érzem magam....
Értékelem, hogy nem tesped a tv előtt vagy kocsmázik vagy lesz.rja mi lesz, de ami sok az sok.
Azt tudom tanácsolni neked, ha lesz egy párod, próbálj egyensúlyt találni, mert az egyik a másik rovására fog menni. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!