Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, egy alacsony, kövér és minimálbért kereső férfinak szép, csinos, fiatal elbűvölő barátnője/felesége?

Figyelt kérdés

Nem azok a dumák érdekelnek, hogy "add le az igényeid", vagy hogy "csak azt várj el amit te is nyújtani tudsz", mert ezek nem érdekelnek. Én pl. azt olvastam a PUA-ba, hogy a legnagyobb tévhit és baromság ebben az ismerkedésbe az az, hogyha nagyok az igényeid, akkor neked lejjebb kell adnod. Tévedés, addig kell keresni, amíg nem találsz.

A kérdés csak az, hogy ilyen helyzetben mivel tudnék megfogni egy gyönyörű nőt, ha én magam ronda és csóró vagyok?

2017. ápr. 30. 12:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A pua az nem azt akarja hogy becsajozz hanem pont az ilyen igénytelen agyatlan szarokra épít mint amilyen te is vagy. Sose lesz nőd! Pedig becsajozni a világ legegyszerűbb dolga! Még az állatoknak is megy!
2017. máj. 1. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, hozzád való nőt kell keresned és ezt tapasztalatból mondom hogy ez így jó.

Nézd a PUA az az egész egy baromság, a nők 90% kiröhögi azt aki csak ahhoz hasonlóan próbál meg csajozni tudom mert próbáltam. Másrészt valóban igaz hogy addig kell keresni ameddig nem találsz csak itt két opció van. Egyik az hogy soha nem találsz, másik az hogy találsz de hozzád hasonlót.

Én nagyon kövér voltam, és jócskán leadtam a súlyomat, nem csak a külsőm lett jobb hanem sokkal jobban is érzem magam. Én nekem alapból nem igényem a bomba jó nő alkat, jó persze álmodozok róluk meg megnézem őket, de nekem egy teljesen átlagos barátnőm van akit úgy szeretek, sokkal jobban elvagyok vele, nincsen elszállva magától, nagyon jól eltudunk beszélgetni, és mindig jó dolgokat csinálunk.

Másrészt van nekem egy haverom aki kövér és minimálbért keres, mondjuk magas 180 cm de ahhoz képest is jócskán látszik hogy van rajta felesleg. Ő neki nagy az önbizalma, jár társaságokba, van életcélja sok barátja van, mindig eljár, bár neki is nehezen ment a csajozás, de mégis lett barátnője. Egyrészt azért mert bízott önmagában és ez már nagyon sokat számít. A másik az hogy ő olyan lányok közt keresgélte akik hozzá hasonlóak. Egy jó fej, és csinos duci lánnyal jött össze, de az a lány annak ellenére hogy nem egy nádszál vékony iszonyat csinos. Azok közt is vannak dögös jó csajok, és sokszor ők szebbek mint a vékony bombázók.

Szóval ezt neked kell fejben eldöntened hogy mit is akarsz, keresheted magadnak a jócsajt de nem fogsz találni. Másrészt minimálbérből mit akarsz? Miért nem keresel többet? Vannak jobban fizető munkahelyek egy rakattal, de ahhoz akarni is kell.

Persze találhatsz olyan nőt aki megelégszik ezzel amilyen te vagy, de mindenképp törekedned kell azért hogy többet akarj.

2017. máj. 4. 18:50
 23/24 anonim ***** válasza:
#11, jesszus, hogy nezhet Ki az ismerosod 60 kg fogyas utan. Mindene log.
2017. máj. 9. 13:26
 24/24 anonim ***** válasza:

A kérdés alapján te egy önmagadra igénytelen, de a másikkal szemben maximalista embernek tűnsz. Ez elég rossz kombináció. A gyakorlatban kevés lány bukik erre, egészséges lelkületű meg biztos, hogy nem. A szomorú ebben az, hogy mivel te nem tudsz és nem is akarsz "egálban lenni" megbecsülni sem tudod őt, gyakorlatilag tárgyiasítanád a partnered.

Ahogy írták előttem is többen, először magaddal kell egyenesbe jönnöd, ha változást akarsz. Ha egészséges párkapcsolatra vágysz. Egy kis sport az bárkinek belefér, és nem kell feltétlenül fizetni érte. Nagyon sok gyakorlathoz, futáshoz nem kell konditerem, szóval ez csak kifogás.

A kifogás nyafogás, és ez nem férfias.

2017. aug. 11. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!