Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, egy alacsony, kövér és minimálbért kereső férfinak szép, csinos, fiatal elbűvölő barátnője/felesége?

Figyelt kérdés

Nem azok a dumák érdekelnek, hogy "add le az igényeid", vagy hogy "csak azt várj el amit te is nyújtani tudsz", mert ezek nem érdekelnek. Én pl. azt olvastam a PUA-ba, hogy a legnagyobb tévhit és baromság ebben az ismerkedésbe az az, hogyha nagyok az igényeid, akkor neked lejjebb kell adnod. Tévedés, addig kell keresni, amíg nem találsz.

A kérdés csak az, hogy ilyen helyzetben mivel tudnék megfogni egy gyönyörű nőt, ha én magam ronda és csóró vagyok?

2017. ápr. 30. 12:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Kell a recept? Oke tessek: Fogyj le, legyel vonzobb testalkatu. Egyik ismerosom 60 kg-t fogyott fel ev alatt. Ez csak elhatarozas kerdese. Ha mar az etrendedre figyelsz menj el sportolni, mozogni is. Jobb lesz a kozerzetet is meg kesobb a szexualis teljesitokepesseged is.

Oltozz igenyesen, legyel apolt, elonyos hajat vagass. Ez nem nagy cucc.

A nokkel legyel kedves, normalis, a kulsejuk helyett inkabb a belsojuket dicserd ha szep lanyt akarsz. A legfontosabb az onbizalom es hatarozottsag amit nem lehet megjatszani ezert nem artana egy kis onismeret/jellemfejlesztes. Ismerd meg onmagad, szeresd meg onmagad mivel nem varhatod el hogy mas szeressen es meglassa benned a szepet amig te magad sem latod. Legyen meg a sajat eleted es kepzeld magad bele a lany szerepebe, hogy te vajon mitol kezdenel el vonzodni egy ferfihoz? Ha biztonsagban erezheted magad mellette, felnezhetsz ra vagy ha gyuloli onmagad es egy unalmas pocsolya az elete? A minimalberen is valtoztathatnal de en mar rajottem hogy felesleges karrier tanacsokad adni masoknak mert ugysem lepnek semmit inkabb panaszkodnak tovabb.

En ezt tennem a helyedben, nem akarnam azt es varnam el ,hogy egy bomba no a nagy semmiert velem legyen. Foleg ha ilyen erdektelen a jellemem is. Ha jo not akarsz tegyel is erte valamit , ha panaszkodni szeretnel jobban akkor ne valtoztass magadon es varj orokke a semmire.

2017. ápr. 30. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem attól, hogy kiírod a kérdést minden héten.
2017. ápr. 30. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, hogy nem érdekelnek, az a lényeg. De keresgélj csak, várj a csodára (és főként ne tegyél semmit, nehogy megváltozzon amit leírtál magadról), aztán majd nyugdíjas korodra nem minimálbéres leszel, hanem minimálnyugdíjas.

De te nem is érdemled meg! Nagyon sajnálnám azt a nőt, aki összeállna veled. És nem a külsőd miatt, hanem a hozzáállásod miatt.

2017. ápr. 30. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
El kell, hogy keserítselek. A kérdésben leírt férfi és közötted nagy a szakadék. Ő azért talált magának barátnőt, mert legalább a belső értékrendje rendben van, ellenben veled, aki PUA fórumokat olvas. A PUA gondolkodástól menekülnek a nők.
2017. ápr. 30. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor fel van haborodva, a sok ronda " de persze csodas belsovel rendelkezo" pasi, hogy a lanyok azert toluk is tartanak. Ilyen, mint a 8-as valaszolo, semmivel sem jobb a bunko, meno csavoknal. Nem is magat a not, hanem a testet szereted, maradjon neked is inkabb a Marok Marcsi, ha vegre ott hagyj.
2017. ápr. 30. 14:37
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én pl. azt olvastam a PUA-ba, hogy a legnagyobb tévhit és baromság ebben az ismerkedésbe az az, hogyha nagyok az igényeid, akkor neked lejjebb kell adnod. Tévedés, addig kell keresni, amíg nem találsz."

Ezt nem tudom, hol olvastad, inkább az igényeidhez kéne felnőni és azt nyújtani, amit te is elvársz másoktól. Pl. ha sportos nőt akarsz, akkor te is sportos vagy.

2017. ápr. 30. 14:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked vannak elvárasaid, hogy csinos/gyönyörű legyen a választott hölgyed és mit csinálsz ha mégsem? Akkor egyedül maradsz, mert nem vagy hajlandó "lejjebb adni az igényeidet"? AZ SZÉP!..Jár a kocka cukor!
2017. ápr. 30. 14:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Eljuttatod magad a mennyországba vagy a pokolba, attól függ jó vagy gonosz kell.
2017. ápr. 30. 15:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy Te milyen felszínes vagy kérdező, csak az a lényeg h fiatal meg gyönyörű legyen a csaj? Micsoda értékrendet képviselhetsz... Ja az már egy hatalmas vicc hogy Te pedig külsőleg meg belsőleg is egy nulla vagy. Nem tudom hol élsz. Egyébként meg leírtad hogy tulajdonképpen csak addig kell keresni amíg nem találsz olyat. Akkor meg mi itt a probléma? Hát keressed és ennyi:DDD
2017. ápr. 30. 17:14
 20/24 anonim ***** válasza:

8 vagyok: Nem használom ki. Megadom neki ami kell neki és ő is nekem. Lelki szarjai mindenkinek vannak, én megoldást jelentek rá. :D

Ez jobb mintha én is ellökném.

Kölcsönösen jó nekünk a helyzet. Egyszer se mondta h rossz lenne velem

Szóval ne támadjatok :D

2017. ápr. 30. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!