Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó nőkkel a pasik általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nőkkel a pasik általában feltűnően kedvesek szoktak lenni vagy inkább bunkók?

Figyelt kérdés

Aki dekoratív, csinos nőnek tartja magát és szingli, mit tapasztal? Kedvesen, nem tolakodóan állnak inkább hozzátok, az úriember-énjüket elővéve, vagy inkább az a jellemző, hogy "na, majd én visszarántalak a földre, anyukám, nehogy elszállj", vagyis a kihaénnem, nemtörődöm, érzéketlen, tapló viselkedés?

Melyik imponál a kettő közül? Amelyik magasba emel vagy amelyik inkább visszaránt a földre? Vagy kezeljen tisztelettel, mint ahogy bármelyik nőt kéne, és akkor az rendben van?

2017. ápr. 30. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

A kisebbségi komplexusos ált. belső bizonytalanságban vergődő férfiak szokták a határokat feszegetni úgy vettem észre, akik le akarják törni a jó nő önbecsülését, hogy felé kerekedhessenek.

Nem számít, hogyha a nő rendes, sőt ha érzik rajta, hogy labilis, könnyen kizökkenthető ne fog leállni róla emberünk.

De a többség általában kedvesebb és figyelmesebb a jó nőkkel, ugyanúgy mint egy helyes férfinél, csak hagyja ott a tálcát nem kell vissza vinni, vagy kap egy ingyen kávét, én így tapasztaltam.

2017. ápr. 30. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!