Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők volt már olyan, hogy egy nagyon távolságtartó, zárkózott, magának való fiú/férfi tetszett nektek?
Ez milyen érzés? Leírnátok részletesebben?
Olyan, aki nem vesz részt a munkahelyi, iskolai közösségben, más fiúkkal, lányokkal sem nagyon barátkozik, szinte észrevehetetlen.
Tinikoromban, mikor én is ilyesmi voltam, akkor igen. A srác újságírással foglalkozott már suliban is, magyar faktra járt, én meg arról álmodoztam, hogy nekem ír majd verseket, ha összejövünk és együtt megyünk színházba és juj, de jó lesz. :D Amúgy ez most is vonzó ötlet, de biztosan nem azzal a sráccal. Ő nem sokat változott, én meg kikerültem a gimis szekálós közegből és... És történt, ami történt, nagyobb lett az önbizalmam és a szám is. :P Már más tetszik, de az érzésben nincs különbség. Szerintem szerelmesnek lenni csak ugyanúgy lehet. :D
Illetve, annyit hozzátennék, hogy ami akkor a srácban nekem "bájos misztikum" volt vagy "aranyos", az mára töketlenség és lesz*romság lenne. Ennyit számít az ízlés.:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!