Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők volt már olyan, hogy egy nagyon távolságtartó, zárkózott, magának való fiú/férfi tetszett nektek?

Figyelt kérdés

Ez milyen érzés? Leírnátok részletesebben?

Olyan, aki nem vesz részt a munkahelyi, iskolai közösségben, más fiúkkal, lányokkal sem nagyon barátkozik, szinte észrevehetetlen.

2017. ápr. 29. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Gyerekként úgy képzeltem ő lesz majd a férjem. :D Egy- két barátja volt/van, hobbija szintén. A mostani barátomnak egy napon van vele a születésnapja. Ne aggodalmaskodjál, a hozzád hasonló srácok is kellenek a lányoknak. ;)
2017. ápr. 29. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Magamról írtam valóban. Nem izgulok. Nem félek, hogy nem lesz barátnőm. Nem is akarok. Most írtam, hogy távolságtartó, magamnak való, stb. vagyok. Szóval nem ismerkedek, utálom, ha ismerkedni akar velem valaki, megpróbálom otthagyni, vagy lerázni egyszavas válaszokkal, passzív ellenségességgel.
2017. ápr. 29. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Nemrég kerültem olyan helyzetbe, hogy tetszettem egy lánynak szerintem, azért próbált ismerkedni, de ugyanúgy nem voltam rá vevő, csak ezért foglalkoztat, hogy milyen érzés ez egy lánynak.
2017. ápr. 29. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Tinikoromban, mikor én is ilyesmi voltam, akkor igen. A srác újságírással foglalkozott már suliban is, magyar faktra járt, én meg arról álmodoztam, hogy nekem ír majd verseket, ha összejövünk és együtt megyünk színházba és juj, de jó lesz. :D Amúgy ez most is vonzó ötlet, de biztosan nem azzal a sráccal. Ő nem sokat változott, én meg kikerültem a gimis szekálós közegből és... És történt, ami történt, nagyobb lett az önbizalmam és a szám is. :P Már más tetszik, de az érzésben nincs különbség. Szerintem szerelmesnek lenni csak ugyanúgy lehet. :D

Illetve, annyit hozzátennék, hogy ami akkor a srácban nekem "bájos misztikum" volt vagy "aranyos", az mára töketlenség és lesz*romság lenne. Ennyit számít az ízlés.:)

20L

2017. ápr. 30. 00:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Negyes valaszolohoz hasonloan tinikoromban vonzodtam az ilyen fiukhoz, de mivel nem reagaltak, vagy egy bizonyos hataron tul nem leptek ezert kicsit letortek az onbizalmamat es nem kozeledtem tobbe hozzajuk. Az ilyen Piton professzor tipusu sracok nagyon bejottek. Ma mar en is csak fogom a fejem, es amit akkor vonzonak lattam, azt ma luzersegnek vagy egyenesen ijesztonek tartom. Szinten egyetemen nyiltak ki a csipaim. :D
2017. ápr. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!