Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok érdekes a hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok érdekes a hölgyek számára, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Akárhogy, próbálkoztam eddig nem sikerült. Most eldöntöttem, hogy valamin változtatok, hogy sikerüljön barátnőt, párt találni. Eddig is mindent beleadtam, most sem fogok másképp tenni.

Azt nem tudom, hogy miért kezdenek el hátrálni mikor komolyabb közeledést kezdeményezek, a hölgy felé.

2017. ápr. 27. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
6# Nem kellettek? Bepróbálkoztak csúnya, kövér vagy mozgássérült nőknél is? Vagy nem is próbálkoztak be senkinél és csak a sült galambot várják a kis szájukba?
2017. ápr. 28. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

#11: bár nem nekem szólt a kérdés, de válaszolnék rá:

Miért tették volna? Ha egy nőt nem tartanak kívánatosnak, akkor miért (kinek) lenne jó, ha nála próbálkoznának? De fordítsuk meg a szitut. Te fogadnád egy általad csúnyának, kövérnek tartott srác közeledését (akit nem tartasz vonzónak) csak azért mert mások nem keresnek meg? Ugye, hogy nem.

2017. ápr. 28. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:

#11: Rengeteg nőnél próbálkoztak. Eleinte szebbeknél, aztán egyre lejjebb adták a szintet. A végén már olyan csajoknál is próbálkoztak, akik tényleg nem voltak szépek. Nem várták a sült galambot, hanem próbálkoztak.

Mondjuk, a kérdésed teljesen irreleváns a 4 pontoddal kapcsolatban. Ez a 4 pont mégsem volt annyira jó titok, mert nem működik.

2017. ápr. 29. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!