Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek van párjuk! Ti mind érdekes fickók vagytok a nők számára, hogy van párotok? Miben vagytok, , jók"?
Párom saját elmondása szerint ugyanezt a dumát kapta éveken át társkeresős randikon.
Én egy közösségben, apránként ismertem meg és fedeztem fel lassan a jó tulajdonságait. Szerintem érdekes, csak rosszul kommunikálja.
Nekem azt minden barátnőm megjegyezte,hogy magabiztosan állok a dolgokhoz és hogy kitalálok mindig valami újat, illetve,hogy nagydumás vagyok. De én meg nem tudok megmaradni egy nő mellett, még hajt a vérem.
21/F
Nem hiszem hogy párválasztásnál az az elsődleges cél,hogy "érdemes" legyen valaki.Ez amúgy is relatív fogalom.
Én nő vagyok,a barátom nem tudom mennyire számít neked érdemes,extrém embernek,esetleg foglalkozás-hobbi szempontból lehet valaki "extrém".Ő zenél,és programoz.De ez egyáltalán nem számít kapcsolati szempontból.Soha nem volt szempont.Valami a személyében fogott meg,talán a humora,és az hogy sok közös pontunk van,és hasonlóképp látjuk a világot. Szerintem ez sokkal fontosabb.
Párom egyszerűen nem nyavalyog, hanem eléri, amit akar, pedig alacsony férfi.
Ami tetszik benne, hogy határozott (belém szeretett már levelezések alatt, előben a külsőm is vonzotta, és eltökélte, hogy levesz a lábamról), nagyon okos (de nem kioktató), őszinte és törődő. Rengeteg minden érdekli, így sok mindenről tudunk beszélgetni, és az érzelmeket sem veti meg (utálom a kőszikla pasasokat, elriasztanak a hűvösségükkel).
De te biztos, hogy jó helyen keresgélsz? Mert pl. ha egy kigyúrt akárki, vagy valami menősködő kissrác jönne oda hozzám, pont nem érdekelne. Lehet, te is a plázacicákkal akarsz kezdeni, akik a külsőségre mennek.
Viszont ha ezeket kapod, akkor irány a net, olvass sokat, tájékozódj, kezdj el valami hobbit, stb... erről már magabiztosabbnak fogsz tűnni, ami a lányok nagy részének imponál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!