Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy csak addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak addig vagy érdekes a férfinak, amíg megszerez, ha már együtt vagytok, utána már nem úgy áll hozzád?

Figyelt kérdés
Én jelenleg ebben a helyzetben vagyok, lassan 1 éve hogy együtt vagyok a barátommal, előtte majdnem 5 évig voltam kapcsolatban, és miatta hagytam el, mert annyira "elvarázsolt" de mióta komolyabbra fordult a kapcsolatunk egyre hidegebb velem...természetesnek veszi, hogy vagyok neki, vagy ilyesmi, és nem próbál "megtartani". Már egy fél órás séta miatt is órákat kell könyörögni, vagy veszekedni, meg értem, hogy fáradt a munkától, de hétvégén se fér bele neki...... :( Ez annyira elszomorít, más is van így ezzel?
2014. jún. 10. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
.
2014. jún. 10. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
mond neki hogy elmentek sörözni máris nagyobb kedvvel fog menni :)
2014. jún. 10. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

hát sajnálom, hogy egy ilyet fogtál ki :)

nekem még párom sincs akit elhanyagolhatnék :D mondjuk én pont a fordítottja vagyok, hidd el az se jó :) amikor nem tudsz levakarni valakit mert mindig ölelget és melletted akar lenni és foglalkozni veled :)

de talán ez a könyv segít neked: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

ez nekem még úgyis nagyon sok hasznos tanácsot adott, hogy egyedül vagyok :) sokat tanultam belőle a szeretet kifejezéséről és a párkapcsolatról! talán ebben megtalálod te is a megoldást ajánlom figyelmedbe :)

21F

2014. jún. 10. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Engem 3. tali után untak meg, 2 hónap után, előtte meg annyit írt, hogy konkrétan idegesített, hogy egész nap ír. fene érti. Még ha hisztiztem volna állandóan megérteném, de így fura.

23l

2014. jún. 10. 23:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem várom el, hogy mindig lógjon rajtam, vagy ilyesmi, csak azt a kevés időt, amíg együtt vagyunk töltsük tartalmasan, mert nem találkozunk mindennap, péntek estétől, hétfőig vagy keddig vagyok nála, mert amúgy 60 km-re lakik tőlem, és meg is mondom neki, hogy mi bajom van és mondja hogy majd más lesz, majd holnap jobb lesz, de semmi :( Köszi a könyv ötletet, majd utána nézek! :)
2014. jún. 10. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Elkezdtem volna írni... de rájöttem, hogy az emberiség egy része már az alá a szint alá süllyedt, ahova soha nem lett volna szabad...
2014. jún. 10. 23:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Írj csak nyugodtan, fejtsd ki amit gondolsz
2014. jún. 10. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén,szerintem azért,mert nem volt elég jó a szex!
2014. jún. 10. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Pedig, azzal pont nincsnen gond szerencsére. Inkább a lelki dolgok problémásak.
2014. jún. 10. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, nálad az értelmi dolgok is problémásak... Persze még jó ideig nem fogod megérteni, hogy miért írtam ezt, de nem is a megértetés a célom. Az emberek amúgy se tanulnak...
2014. jún. 11. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!