Tehat jo es bolcs emberek, egy erdekes filozofiai dologrol szeretnek veletek beszelni, benne vagytok?
már bocs, de nem akarom megismételni: te a korról beszélsz ... amit mondasz az a kor ... isten bizony nem tudom másképp leírni ... a kor az idő múlásának mérőszáma egy ember esetében ... mi az, hogy az csak egy szám ... persze, hogy egy szám, az eltöltött időt mutatja, ami alatt tapasztalatokat szerez az ember, és annak megfelelően változik, alkalmazkodik a világhoz
ehhh, hülye vagyok, hogy egyáltalán írok
na jó ... 60 éves vagyok ... a tapasztalataimat leszámítva pont úgy gondolkodom mint 40-45 éve ... a tapasztalat annyit tett hozzá, hogy némileg meggondoltabb vagyok, több szempontot veszek figyelembe ... konformistább lettem
Első vagyok.
Önmagában nem a kor számít,hanem az,hogy milyen hatások érnek.Minél több idő telik el,annál nagyobb az esélye,hogy olyan hatás is ér,ami hat a gondolkodásmódodra.
Viszont az emberi agyban az,hogy mire hogy reagálsz az függ bizonyos dolgoktól,hormonok stb,amik egyénileg is jellemzőek.
Szóval ezek változhatnak és változnak is bizonyos szinten. Pl egy terhes nő valószínű másképpen reagál bizonyos dolgokra,de ha nem lesz terhes,lehet visszatér a régi állapotba.
Ha valakinek megsérül az agya,mert megtámadja egy kór,vagy fizikai sérülést szenved,annak is megváltozhat a gondolkodásmódja.
Tehát önmagában nem az idő az,ami változtat se nem a kor,hanem a folyamatok,események azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!