Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen tipikus töpszli/köpcös srácok hogyan szedték fel a barátnőiket?
Figyelt kérdés
Nem gyakran, de azért néha szoktam látni olyan alacsony srácokat a buszon (ez a tipikus borostás, mélynövésű gigoló karakter), akiknek kifejezetten csinos nem magas barátnőjük van és olyankor azon agyalok vajon hol ismerkedtek össze. Én is roppant alacsony vagyok (170), de én sokszor azt érzem, hogy ezzel semmi esélyem nincs egy csajnál. És van is benne valami, mert legtöbbször levegőnek néznek (pedig arcra sztem átlag feletti vagyok). Ugye buliban kevés az esélye az ilyen pasiknak, mert túlságosan nagy a konkurencia (sok magas pasi is van), hogy pont egy mélynövésű srácot válasszon a csaj. Milyen ismerkedési tippeket/helyeket tudnátok nekem javasolni, amivel én is sikert tudnék elérni. Egyetemista vagyok, de azt látom, hogy ott felszínesebbek a csajok (mindig magas, jóképű srácokkal bratyiznak), mint bárhol máshol. Szóval szinte biztos, hogy ezek az alacsony srácok spontán módon találtak rá a barátnőjükre, csak azt nem tudom melyek ezek a spontán helyek.2017. ápr. 26. 23:04
1/6 anonim válasza:
Ha arcra nem vagy ronda akkor teljesen mindegy a magasság, 170 egyébként se a nagyon vészes kategória, főleg hogy a lányok között sok az alacsony, szerintem beképzelsz sok mindent, főleg egyetemen, sok a nyitott kedves lány, legalábbis ahova én járok ott sok van.
2/6 anonim válasza:
172 centi az átlag férfimagasság.
Szóval 170 centivel tényleg roppant töpszli vagy.
Ideje más kifogást keresni, öcsisajt! :)
3/6 anonim válasza:
Pénzzel. 175 cm alatt nem számítasz férfinek a nők szemében, és mással nem tudod ezt kompenzálni, csak pénzzel.
4/6 A kérdező kommentje:
#3: Ha gazdagok lennének az említett srácok, akkor nem hiszem, hogy buszon utaztatnák a csajukat.
2017. ápr. 27. 10:27
5/6 anonim válasza:
Ez igaz. Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy kamu a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!