Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőkön alig írnak vissza, élőben folyamatosan zavarban vannak, ha meglátnak. Miért ez a színjáték?
Online társkeresőzök, alig alig írnak vissza. Ha küldök üzenetet, max elolvassák, vagy a profilom megnézik, de annyi. Nagyon kis (max 10 %) arányban válaszol bárki is.
Viszont nemrég pont abba futottam bele, hogy sikerült randit megbeszélnünk, találkoztunk, és szerencsétlen csaj olyan szinten zavarban volt végig, elvörösödött, rengeteget mosolygott, és láttam rajta hogy nagyon bejövök neki.
Online meg hűvös volt, és hideg....
Akikkel beszélek folyton mondják hogy belebuknak sikertelen randikba elmegy a kedvük stb. Nálam ez pont úgy van, hogy nehezen, ill alig alig tudom felkelteni a csajok érdeklődését, viszont élőben ha találkozunk, egy pillanat alatt én veszem át az irányítást, az első percben elárulják magukat hogy bejövök nekik piszkosul.
Szóval ezt a fajta színjátékot nem értem, sztem elég jó képeim vannak fent, ott mégis el vagyok semmizve. Még csak annyit se írnak h bocs nem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!