Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért feljelenthetnek, ha társkereső oldalakon folyamatosan hazudok és átverem a nőket?
Nem, nem jelenthetnek föl. Nem is tudnának, a VPN eltakarja az IP-det.
Más következménye van-lesz ennek. A folyamatos hazudozással hozzászoksz, hogy így is lehet élni, márpedig a napfényen minden kiderül. A jellemedet erodálja a hazudozás. Te is tudod, hogy akikkel kapcsolatba kerülsz, azoknak a végén csalódást okozol, fájdalmat. Senki sem szereti bevallani magának, hogy rossz ember, hogy csaló. Nyilván te sem. De azért tudod, hogy így van. Ez a disszonancia lassacskán eltorzítja az egész jellemedet.
#3-as van abban igazság amit írsz. Érzem én is, hogy nem helyes amit teszek, de már igazából megszoktam és élvezem is. Valamilyen szinten ismeretszerzésre is használom ezt. Úgy érzem, ezalatt a pár év alatt nagyon sokat megtudtam így a nők lelkivilágáról. Olyan legtitkoltabb vágyaikba, fantáziáikba engedtek nekem betekintést, amiket a legtöbb nő símán letagad, hogy neki egyáltalán van ilyen, főleg itt gyakorin különösen minden nő mentes minden ilyen perverzebb dolgoktól..:)
Azt, hogy ezeket az ismereteket, tapasztalatokat mennyire tudom a valóságban is hasznosítani az kérdéses, viszont önmagam szórakoztatására nem egy utolsó elfoglaltság azt elmondhatom.
"Ugyanezt hazudozás nélkül is elérhetnéd és nem ölnéd meg közben szépen lassan a lelkedet."
Ebben nem értek egyet. A olyan oldalakon a nők többnyire valami különlegesre vágynak, olyanra amire 50 pasasból 49 nem alkalmas. Hazudozás nélkül valószínűleg már a legelején lekoptatnának, vagy rosszabb esetben szóba se állnának velem. Ez az igazság.
Nem akarlak kiábrándítani, de a való életben együttélős párkapcsolat sokkal több tapasztalatot hordoz magában, mint hogy a neten idegenekkel beszélgetsz. Ráadásul nem elég elméleti szinten megismerni a másikat az semmi, magadról mit tudsz?)
Ismered a saját reakcióidat vagy csak elméleti szinten? Saját magadról is sokat tanulsz egy kapcsolatban, többet ér, mintha 1000 könyvet elolvasnál.
Arról nem beszélve, hogy nem tudhatod, hogy a másik is mennyire őszinte, sok megfelelési kényszeres beírja neked, hogy " mindent bevállal, perverz, csak hogy felhúzza az agyad. Ne értékeld túl magad! ;)
Ha megtudnám, hogy a párom korábban ezt csinálta, gondolkodás nélkül kidobnám.
Plusz még egy jó pszichológust is ajánlanék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!