Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért feljelenthetnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért feljelenthetnek, ha társkereső oldalakon folyamatosan hazudok és átverem a nőket?

Figyelt kérdés
Már több éve csinálom. Elég jól elő tudom magamat adni, ezért többnyire bekajálják amiket írok. A képeim se az enyémek amiket az oldalakon használok. Van egy programom amivel a webkamerán is nem saját felvételt tudok mutatni. Igazából nem akarok ártani ezzel senkinek, csak szórakozásból csinálom. Amikor már kicsit forróvá kezd vállni a talaj - gyanakszanak, akkor szónélkül felszívódom. Lehet ebből valami bajom? Feljelenthetnek az elégedetlen nők esetleg?

2017. márc. 19. 05:29
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy vannak sokan akik csak nagyot írnak magukról, játszák a lotyó nőt, de ezeket elég hamar kitudom szűrni úgy érzem.:) Ne úgy képzeljétek, hogy pár perces csevegés alapján vonok le következtetéseket bárkiről is. Sok nővel több hetes és több hónapos levelezéseket folytattam. Ilyenkor már azért előjön sokminden a felszínről.. Az egyik legfontosabb és legnehezebb dolog ebben, az adott nő bizalmába férközni, ami nekem elég jól megy, mert korábban MLM ügynök voltak és nekünk ezt tanították. Pszichológiát is tanítottak nekünk alapszinten, ami azért fontos, hogy az adott személy bizalmi körébe bekerülhessünk. Nem vagyok rá büszke, de ez van.

Több hetes ráhangolódást igényel, mire megismerem annyira a személyiségét, hogy kellően a bizalmába tudjak férni. És olyankor már levakarni is nehéz magamról, még így látatlanul is... Nem egy nő volt már, akit annyira sikerült magamba bolondítanom íly módon, hogy nem is egy pasast küldött el miattam állítólag.. Bár szegény lehet jobban járt volna velük, hisz azok legalább valódiak, nem úgy mint én..

2017. márc. 19. 07:59
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Speciel az én bizalmamba tuti nem tudnál beférkőzni pár hónapos beszélgetés alatt.

Főleg személyes találkozás nélkül.

Azok a lányok se lehettek normálisak.

Vadidegenben megbízni...

Mit sem érnek a tanult "módszereid" egy ösztönösen bizalmatlan és megfontolt személlyel szemben. Ebben biztos lehetsz.

2017. márc. 19. 08:07
 13/33 A kérdező kommentje:

"Speciel az én bizalmamba tuti nem tudnál beférkőzni pár hónapos beszélgetés alatt."

Ezt nem tudhatod, amíg nem futsz velem össze egy olyan környezetben nem igaz...?;)

Amúgy elég széles körből kerülnek ki az "áldozataim". Volt köztük orvos és ügyvéd is. Ők nem éppen a meggondolatlanságukról híresek.:)

2017. márc. 19. 08:21
 14/33 Költőnő? ***** válasza:
91%
Beteges és hiába mosod magad; semmilyen haszna nincs.
2017. márc. 19. 08:25
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
orvosok... jájj már kezd a történeted Münhausenbe átmenni.
2017. márc. 19. 08:38
 16/33 A kérdező kommentje:

"orvosok... jájj már kezd a történeted Münhausenbe átmenni."

Nem muszáj elhinni. Amúgy el se hinnéd mennyi perverz van azok közt is. Meeglepődnél..;)

2017. márc. 19. 08:40
 17/33 RoseTyler ***** válasza:
84%

Vicces vagy. Ilyenért nem jelenthetnek fel.

Volt pár fazon anno, akik a bizalmamba akartak férkőzni hasonló módon. Valahogy elfelejtettem nekik egy idő után válaszolni. Tudod, érzékenyek az antennáim, tanultam valamennyi pszichológiát is. És soha nem értettem, mi szüksége erre néhány hapsinak. Ha mindezt normálisan adnád elő, ha korrekten játszanál, sokkal többet adna végül az adott ismeretség neked is. Az emberek szeretik, ha cinkosan összemosolyoghatnak valakivel, ha van közös (ártatlan) titkuk, viszont azt nem szeretik, ha átvágják őket. Nem igaz, hogy ne tudnál különleges lenni hazudozás nélkül. Minden a jó tálaláson múlik. Bármit elő lehet adni unalmasan is, meg izgalmasan is. Ha a hazugságok helyett erre gyúrnál, te is több lennél tőle, és még az élet egyéb területein is hasznosítani tudnád az így szerzett tapasztalataidat.

2017. márc. 19. 08:43
 18/33 anonim ***** válasza:
89%

A tindernek jelenthetnek, ha veszik a fáradságot. Én szoktam hasonló esetekben, de nem vagyok nő. Ha elég sokan jelentenek akkor kizárnak egyszer s mindenkorra, más néven se fogsz tudni egykönnyen regisztrálni.

Valószínűleg pszichopata vagy, fordul orvoshoz a saját és környezeted érdekében. Sajnálom a szerencsétlen nőket akik a hálódba akadnak, és az életükből elveszett idejüket is. Hozzáteszem, az a nő se egészséges, vagy legalábbis nagyon éretlen, aki hetekig hajlandó csetelni egy ismeretlennel.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy gyorsan térjenek át facebook csetre, nem kell barátnak se bejelölni az illetőt ehhez. Ha kiderült, hogy nem beteges az illető, akkor nyilvános helyen találkozzatok. Pár óra az abszolút maximum amit csettel szabad tölteni.

2017. márc. 19. 08:44
 19/33 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a többiek írták, nem fognak feljelenteni, igazából nem is lenne miért. Ez alól kivétel, ha egy valódi ember személyazonosságát ellopva teszed ezt, ez esetben ő megteheti.

Őszintén szólva a neten legtöbben ezt teszik kisebb-nagyobb mértékben, nők és férfiak egyaránt. Persze nem mindegy, hogy egy kicsit füllentesz magadról, vagy komplett új személyiséget hozol létre. Pl. manapság sokan photoshop szakértőnek gondolják magukat, így születnek a kidolgozott testű férfiak (akik olyan izmosak, hogy még a bútor, csempe is meggörbül mögöttük) és a bomba alakú, babaarcú nők, akik szinte nem is hasonlítanak a valódi önmagukra. Persze ők is apránként kezdik, először csak egy kis pattanás vagy ránc eltávolítás, bőr barnítás, szem kiemelés, majd jön az "alakformálás", aztán a végeredmény nem is hasonlít az eredetire, inkább olyan, akivé válni szeretne. Elég, ha csak a fb. ismerőseid között körülnézel.

De visszatérve hozzád, ebből mi hasznod van? Azok a nők az általad kreált személybe szeretnek bele és nem beléd. Mondjuk azt nehezen tudom elhinni, hogy heteket, sőt hónapokat beszélgetsz úgy nőkkel, hogy nem akarnak élőben is találkozni, a webkamerás programról nem is beszélve.

36\F

2017. márc. 19. 08:48
 20/33 A kérdező kommentje:

"Mindenkinek azt ajánlom, hogy gyorsan térjenek át facebook csetre, nem kell barátnak se bejelölni az illetőt ehhez."

Ha ha ha ha!:D Tudod te mwddig tart egy kamu Facebook fiókot létrehozni? Elárulom, 3 perc. sőt, ha veszed a fáradtságot, hogy vadidegeneket bejelőlgetsz, pár hét alatt akár több százas ismerős körrel is rendelkezhet az oldalad, mivel sokan visszajelölnek, így azt már senki nem nézi, hogy valóban ismeritek-e egymást vagy sem.

2017. márc. 19. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!