Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem tud csajozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem tud csajozni, miért lúzer?

Figyelt kérdés
Soha nem rinyáltam miatta, de mindig megkapom ezt, főleg "barátoktól". Amikor iskolás voltam, akkor is. Emlékszem, annó egyszer egy tanár megkérdezte, hogy kinek van már barátnője/barátja. Mondtam, hogy nem. Erre azt kérdezte, hogy miért, míg hátulról egy csaj "Mert egy lúzer fogyatékos". Pedig nem is vagyok az. Nyílván nekem is vannak hibáim, de nem hinném, hogy egy totális csőd tömeg lennék. Szimplán csak nem tudok csajozni. Másban jó vagyok.

2017. ápr. 25. 18:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"egyszer egy tanár megkérdezte, hogy kinek van már barátnője/barátja"

Az ilyeneknek meg mond meg h Nem emlékszem h magának mióta van köze a magánéletemhez !

Nem kell mindenikek minden kérdésre válaszolni ez nem az ÁVH. Csak mondom mer még több 100 ilyen lesz életed során.

Előző.

2017. ápr. 25. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!