Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem tud csajozni, miért lúzer?
Üdv a klubban!
Másban én is sikeres vagyok, de a csajozás nem az én terepem.
Viszont nem érzem magam ettöl lúzernek...
oszt miért nem küldted el a pics@ba azt a krvát?!
mert egy becari car alak a kérdező,azért nincs nője se
Nem kéne felvenni a helyi menő csávók véleményét.
Az vagy aminek magadat tartod.
Am a "luzer fogyatékosok" szerintem úgy állatkában értékesebbek mint a HMCS-k.
Ilyen "luzer fogyatékos" volt Nikola Tesla, John Edgar Hoover v Robert Oppenheimer is. Ezek az emberek egyáltalán nem csajoztak mégis többet értek el életükben mint a piszkálódó "haverjaid" együttvéve.
Egyébként ha előjön a luzerség nyugodtan kérdezz vissza h ki szerint is ?
Pl ilyen lehet átlag Pistike a 8 osztályával az ő véleménye aztán marha releváns.
Jó magam is "meleg vagyok" meg szintén "fogyatékos".
Az engem anno kritizáló személyek többségének még a mai napig érettségije sincs. Diplomája meg idegen nyelvtudása értelem szerűen meg a fogyatékosoknak van.
Nem kell felvenni ezeket. És ha nem tudsz csajozni akkor a f... van ? Az életben számtalan más területen lehetsz sikeres.
Am én erre azt szoktam mondani h majd gondolok rá a nemi beteg gondozóban. HPV, AIDS...
Az ilyen "barátokat" meg építsd le mimnél előbb.
Az egyetemen am kutyát nem érdekli h te meleg vagy, ki vagy, mi vagy, zsidó... Nekem több meleg évfolyam társam is volt meg zsidó tanáraim.
Senkit nem érdekelt senki életvitele, etnikuma....
Nekem is mondták h nem lesznek "élményeim" (Értsd buli pia csajozás...) és van saját házam saját magánéletem szabad vagyok azt csinálok amit akarok.
Ennek zavarnia kéne ? Kit érdekel mit mondanak mások.
Am jó pár olyan dolgot megtanultam amiről HMCS-jéknek fogalma sincs. Hogy ki kit néz luzernek és mér röhög ki v kit az totál szubjektív. A téged luzerezök kb mindegyike 5 mondatót nem tudna angolul.
Na akkor ki is a luzer ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!