Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem tud csajozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem tud csajozni, miért lúzer?

Figyelt kérdés
Soha nem rinyáltam miatta, de mindig megkapom ezt, főleg "barátoktól". Amikor iskolás voltam, akkor is. Emlékszem, annó egyszer egy tanár megkérdezte, hogy kinek van már barátnője/barátja. Mondtam, hogy nem. Erre azt kérdezte, hogy miért, míg hátulról egy csaj "Mert egy lúzer fogyatékos". Pedig nem is vagyok az. Nyílván nekem is vannak hibáim, de nem hinném, hogy egy totális csőd tömeg lennék. Szimplán csak nem tudok csajozni. Másban jó vagyok.

2017. ápr. 25. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban!

Másban én is sikeres vagyok, de a csajozás nem az én terepem.

Viszont nem érzem magam ettöl lúzernek...

2017. ápr. 25. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a "kedves" hölgy magából indult ki:D Ne foglalkozz az ilyen infantilis idiótákkal, bizonyára magából indult ki. Majd eljön a te időd is ne aggódj. Azért hozzá kell, hogy tegyem én biztos rá borítottam volna az asztalt a helyedben :D
2017. ápr. 25. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
oszt miért nem küldted el a pics@ba azt a krvát?!
2017. ápr. 25. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
A környezetedben a rosszindulatú egyének mindig ki fognak beszélni,megjegyzéseket fognak tenni rád.Hogyan èlsz,mit csinálsz,mit nem,téma mindig lesz.Főleg ha nehezebben találsz párt az átlagnál.A legjobban az bosszantja az ilyeneket,ha az arcukba mosolyogsz,éled a kis életed,mész előre.Aztán az önbizalom,taktika majd alakul.
2017. ápr. 25. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:

oszt miért nem küldted el a pics@ba azt a krvát?!

mert egy becari car alak a kérdező,azért nincs nője se

2017. ápr. 25. 19:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beszari. Ha azt a nőt elküldtem volna melegebb éghajlatra, az ég osztály összever. Az a baj, hogy ha szidnak azt nehezen nyelem le. Volt is egy-két bunyóm miatta annó.
2017. ápr. 25. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
mért vert volna össze az osztály?mindenki őt védte volna?te voltál a kiközösített srác?na ezért vagy looser
2017. ápr. 25. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor megvered az egész osztályt aztán kész XD, ne hagyd magad elnyomni én megtettem és mai napig bánom, bennem nagyon csúnya sebeket hagyott még úgy is, hogy sok emberrel össze verekedtem ez miatt...állj ki magadért vagy legalább próbáld meg, hidd el értékelni fogják, mert utána majd ők fognak félni és nem fordítva.
2017. ápr. 25. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:
7-es, kifogtak. Bunyóztam is sokat miatta. Mindegy is. Tudom, hogy nem vagyok lúzer, csak mindenki ezzel jön, és elegem van abból. Majd lesz csajom. Nem is ez a lényeg. Csakhogy, mivel én nem is rinyálok ezért, kb tojok rá. Majd lesz, csak az zavar, hogy ezért lúzereznek. Nem az a tipikus, szemüveges, kockafejű gyerek vagyok, mint az amcsi filmekben.
2017. ápr. 25. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kéne felvenni a helyi menő csávók véleményét.

Az vagy aminek magadat tartod.

Am a "luzer fogyatékosok" szerintem úgy állatkában értékesebbek mint a HMCS-k.

Ilyen "luzer fogyatékos" volt Nikola Tesla, John Edgar Hoover v Robert Oppenheimer is. Ezek az emberek egyáltalán nem csajoztak mégis többet értek el életükben mint a piszkálódó "haverjaid" együttvéve.

Egyébként ha előjön a luzerség nyugodtan kérdezz vissza h ki szerint is ?

Pl ilyen lehet átlag Pistike a 8 osztályával az ő véleménye aztán marha releváns.

Jó magam is "meleg vagyok" meg szintén "fogyatékos".

Az engem anno kritizáló személyek többségének még a mai napig érettségije sincs. Diplomája meg idegen nyelvtudása értelem szerűen meg a fogyatékosoknak van.

Nem kell felvenni ezeket. És ha nem tudsz csajozni akkor a f... van ? Az életben számtalan más területen lehetsz sikeres.

Am én erre azt szoktam mondani h majd gondolok rá a nemi beteg gondozóban. HPV, AIDS...

Az ilyen "barátokat" meg építsd le mimnél előbb.

Az egyetemen am kutyát nem érdekli h te meleg vagy, ki vagy, mi vagy, zsidó... Nekem több meleg évfolyam társam is volt meg zsidó tanáraim.

Senkit nem érdekelt senki életvitele, etnikuma....

Nekem is mondták h nem lesznek "élményeim" (Értsd buli pia csajozás...) és van saját házam saját magánéletem szabad vagyok azt csinálok amit akarok.

Ennek zavarnia kéne ? Kit érdekel mit mondanak mások.

Am jó pár olyan dolgot megtanultam amiről HMCS-jéknek fogalma sincs. Hogy ki kit néz luzernek és mér röhög ki v kit az totál szubjektív. A téged luzerezök kb mindegyike 5 mondatót nem tudna angolul.

Na akkor ki is a luzer ?

2017. ápr. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!