Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyárban hogyan lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Van egy csomó jó csaj ott ahol dolgozok:)
24 F
2017. ápr. 24. 20:34
1/9 Bad G-Sus válasza:
beszélgess velük...szünetben vagy amikor nincs olyan nagy pörgés.
2/9 anonim válasza:
"Ha egykerekezek a targoncámmal, eljössz velem randizni?"
3/9 Krukutyán Levente válasza:
"Ki suvickolnám a nyelvemmel a baba gyártósorod ;) "
5/9 anonim válasza:
takarítónőknél: dicsérd meg a kezükben a partvist.
konyhásnőknél: a főztjüket dicsérd.
a főnökasszonynál: kérjél fizetésemelést.
6/9 anonim válasza:
Valahogy csak lehet,mert ahol én dolgozom, ott is vannak párok. Lehetséges, hogy a férfi megszólította nőt,beszélgettek és szimpatikusak lettek egymásnak. Én így képzelem el ezt a dolgot :)
7/9 anonim válasza:
Énekeld ezt, hogy
"Én is gyár vagyok, mert váladékot termelek... Gyár vagyok ne privatizáljatok..."
8/9 anonim válasza:
Figyi, a gyár, mármint a gyártósor roppant mód unalmas. Az emberek ráérnek szemezni, mosolyogni meló közben - a szünet meg azért van, hogy beszélgess azzal a lánnyal amelyik szimpatikus, meghívd egy jóféle automatás kávéra, ilyenek. :)
31F
9/9 anonim válasza:
Voltam olyan melóban, ahol dolgozhattunk együtt, dumálhattunk, de voltam olyanban is, ahol szigorúan tilos volt ez.
De szünetben mindenképp lehet pár szót váltani, esetleg meló után, vagy akár egy találkát megbeszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!