Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire könnyű csajozni, vagy benne van valami?
Figyelt kérdés
Régi ismerősömmel összefutottam nemrég. Több éve nem találkoztunk. Régen egy vesztes volt. Kissé ápolatlan, gyerekes, kiabálós stb. Ma meg mondja mennyi nője volt és leesett az állam. Külsőre nem sokat változott, max jobb ruhában járkál, viselkedésre egy picit változott csak. Még mindig olyan, mint régen, de mondja, milyen kalandjai voltak. Azt is elmondta, hogy baromi könnyű a dolog, és mennyire felszínesek a lányok. Első randin le kell kapni őket, szexmániások, húzni kell az agyukat és hasonló. Tapasztaltatok már ilyet, hogy úgymond későn érő ismerős JÓCSKÁN lehagyott titeket? És tényleg ez kell, ha nőzni akarunk?2017. ápr. 10. 15:49
1/10 anonim válasza:
Alkalmi szexre jó a hozzáállása, de ha valaki komoly kapcsolatot keres és pl az én agyamat húzza, játszmázik, akkor szépen fölállok és otthagyom. Ha meg le akarna kapni, akkora pofont kapna, hogy lerepülne a feje.
2/10 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy megint valami PUA reklámmal van dolgunk?
Attól függ, hogy ki a célszemély. Ha egy diszkós alkohol hatása alatt álló tini akkor lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Második. Pont hogy nem..
Amugy tartos kapcsolatai voltak. Azert nem is ertem. En pl nem tudnek igy hozzaallni.
2017. ápr. 10. 16:27
5/10 anonim válasza:
A tartós kapcsolat mit jelent? Fél évet?
6/10 anonim válasza:
Jól csinálja a srác, vágja, hogyan kell jó első benyomást tenni. Nincs ebben nagy különlegesség szerintem. Tanulás-gyakorlás kérdése.
Első benyomás c. könyv enkóron fent van, csak ajánlani tudom (meg hozzá egy windjviewet, ami megnyitja a djvu fájlokat :D )
7/10 A kérdező kommentje:
Semmi pua dolgot nem mondott, ismerem amugy a puat, azert is tunt fel, es kerdeztem ra ezen az oldalon. Tobb mint egy eves is volt mar neki.
2017. ápr. 10. 16:56
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy nem vert át. Ilyen szitukban hajlamosak az emberek túlozni.
9/10 anonim válasza:
Nem kell ezt komolyan venni, lehet, hogy csak játszotta a janit előtted. Valamelyik filmben mondták ezt: "Ha egy pasi elmondja, hány nővel volt dolga, azt oszd el 3-mal - ha egy csaj mondja meg, hány pasija volt eddig, azt pedig szorozd meg 3-mal." Úgy definiálták, hogy a "hármas szabály".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!