Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami játék lenne a pasik részéről?
Az elején heves érdeklődés, nagyon jó beszélgetések, poénkodások, találkozók.. aztán utána átváltanak a fél naponta válaszolok és ha írtam a lánynak azonnal jelentkezek is ki stílusra. De ugyanakkor érdeklődő + még akar találkozókat, de felvesz egy ilyen lesz@rom stílust, ami baromi unalmas.
Kizártnak tartom azt, hogy ne akarjon semmit, mert akkor nem írna, törölne, nem válaszolna. Miért kell ez?
elolvastam az összes hogyan csajozzunk be könyvet, és most a push pull taktikát alkalmazza :/
Ha kis hercegnőként kezelne már otthagytad volna ugye papírforma szerint.
2-3 hónap cset.. te jó ég. Ha 2-3 nap után nem hajlandó a csaj találkozni élőben, akkor többet nem is írok neki!
" arra se törekedik, hogy áttérjünk a napi személyes találkákra."
Ez meg is válaszolta a kérdésedet!
Kiteríted a kártyáid!
Megmondod, hogy tök szimpi, bejön, de ez a stílus elront mindent, úgyhogyha csak egy béna póz a részéről akkor inkább hagyja el, te értékelni fogod az eredeti koncepciót is, ha viszont ez ő, akkor inkább szeretnéd befejezni az ismerkedést vele, mert neked másra vagy igényed, mint amit nyújtani képes.
Azt meglátod mit reagál. Ennek tükrébe lesz happy end vagy "szakítás". :/
De a manipulatív viselkedéssel szemben nekem a nyílt lapos megoldás jött be eddig a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!