Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy csúnya nők jól néznek ki képen?
Ismerek egy csajt, olyan nagy darab mint egy ház, és a képein meg jól néz ki, mert arcra amúgy nem csúnya, de tuti megszerkeszti a képeit... most ez azért gáz mert fordítva is volt olyan, hogy írtam egy csajnak, haver látta élőben és mondta, hogy milyen ronda és dagadt. Meg volt olyan, hogy full ismeretlen nő és élőben nagyon gáz volt, az mégha dagadt lett volna, de púpos volt...
Aztán ez mennyire unfair azokkal szemben akik például csak csinálnak egy spontán képet és nem kapnak annyi írást, élőben meg full jól néznek ki.
A sminkel meg hasonlókkal önmagukban semmi baj. Az a baj mikor hatalmas egót NÖVESZTENEK hozzá, aztán jönnek ilyen igényes-nem igényes, én szintem-te szinted xarságokkal, ami teljesen alaptalan, hiszen csak pár tized-század miliméternyi festék az ami elválasztja őket az egyszerű halandóktól.
30/f
Buták vagytok, ha azt hiszitek, hogy csak a retus tud ezen változtatni.
Nagyon-nagyon sokat hozzátesznek a fényviszonyok és a szög is, amiből fotózva lett az ember. Például ha felülről selfizel, vékonyabbnak tűnsz, míg a modellek lábát úgy hosszítják optikailag a fotósok, hogy kicsit alulról fotózzák őket.
Aki szép, mégsem kap sok lájkot, valószínűleg nem fotogén, vagy a fotós cseszi el az azzal, hogy nem küldi oda, ahol talán még szépen is esne rá a fény.
"Aztán ez mennyire unfair azokkal szemben akik például csak csinálnak egy spontán képet és nem kapnak annyi írást, élőben meg full jól néznek ki." A szépségre tett megjegyzések pedig azokkal szemben unfairek, akiknek egy számot sem sikerült eltalálniuk a genetikai ötöslottón. Sem a csúnya, sem a szép nem tehet róla, hogy ő olyan, ezért nem is értem, miért kell őket dicsérni vagy degradálni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!